לאכול אותה: האם זו המסעדה היפה בעולם?
היא בנויה על סלע באחד מחופי זנזיבר, מציעה תפריט יומי "מהים לפה" ומי שלא ירצה לעזוב ויישאר בה עד הערב, ייאלץ לחזור ליבשה בסירה: "מסעדת הסלע" שלחופי האוקיינוס ההודי, היא ללא ספק אחת החוויות הקולינריות הקסומות בעולם

מערכת מדור החופש
makoפורסם:


המסעדה, הממוקמת באי הטנזני זנזיבר, שבמזרח אפריקה, נפתחה רק בשנה שעברה, אך מבקריה יכולים לאכול מהמטעמים המוגשים בה רק עד תחילת הגאות, אז הם צריכים לחזור אל היבשה באמצעות סירה. אבל זה לא מונע מהמסעדה, שיכולה להכיל רק 45 סועדים במקביל, להיות מפוצצת מדי יום.



גובהה של המסעדה הוא 7 מטרים, ובערב המים יכולים להגיע עד גובה של 4.5 מטרים. המטעמים המוגשים בה כוללים בעיקר מאכלי ים שנתפסו ברגע ההזמנה הישר מהאוקיינוס ההודי, ומלבד המנות העשירות האורחים יכולים ליהנות מהנוף הקסום במרפסת הדק של המקום. התמונות מדברות בעד עצמן.
פרסומת




(מקור)
מצאתם טעות לשון?