ד', בת ה-70 מתל אביב, הגיעה לפני כמה שנים יחד עם חברתה לנופש בים המלח במלון 'אואזיס' בים המלח. לטענתן, כשהן הגיעו למלון, החדרים לא היו מוכנים ופקיד הקבלה הציע להן לגשת לספא ולבלות שם עד לקבלת החדרים.

ד' וחברתה נכנסו לג'קוזי, כשלפתע רגלה של ד' נשאבה לתוך משאבת הג'קוזי, והיא לא הצליחה לשחררה. חברתה, שהבחינה במצוקתה, הצליחה במאמץ רב לסייע לה ולחלץ את רגלה.

"הרגשתי כאבי תופת ברגל. דיווחתי לפקיד הקבלה על האירוע והוא הבטיח שישלחו לי רופא לחדר שיבדוק את מצב הרגל", שחזרה ד'. אך לטענתה, צוות המלון לא טרח להפגיש אותה עם רופא. במשך ארבעה ימי שהותה במקום לא הגיע רופא לבדוק את מצב רגלה שהלך והחמיר. "לא יכולתי ללכת. היו לי כאבים ברגל והחופשה נהרסה לי", טענה ד'.

ד', הגישה נגד המלון תביעה לבית המשפט השלום בתל אביב ודרשה פיצוי בגין הפגיעה ברגלה ובקרסול. כמו כן, היא טענה לעוגמת נפש, שכן כתוצאה מהמקרה החופשה שלה נהרסה. היא ציינה את זלזול המלון כלפיה ואי הבאת רופא לחדרה שיבדוק אותה. לדבריה, היא דיווחה על המקרה גם לקצינת הביטחון של המלון.

בכתב הגנה ביקשו במלון לדחות את תביעה של ד', כאשר לטענתם בג'קוזי אין בכלל משאבה. מבחינת המלון, האירוע המדובר כלל לא התרחש וטענותיה של ד' אינן אמינות. כמו כן, עובדי המלון שהיו יכולים להעיד בבית המשפט מאחר והיו נוכחים בעת האירוע, לא הגיעו לדיון.

השופטת אורלי מור-אל, שדנה בתיק, מתחה ביקורת על כך שמנהל המלון חשד שהאורחת ד' רוצה לסחוט כספים במרמה ועל כך שחקירתה בבית המשפט על ידי עורכי הדין מטעם המלון הייתה קשה והוטח בה שהיא שקרנית. כמו כן, השופטת ציינה בפסק הדין כי עדותה של ד' הינה אמינה, ולאחר שבחנה את עדויות הצדדים היא הגיעה למסקנה שהאירוע בג'קוזי התרחש ושרגלה אכן נפגעה כתוצאה מכך.

השופטת קבעה כי על המלון וחברת הביטוח לפצות את ד' בסכום של כ-20 אלף שקלים על הנזקים שנגרמו לה.