ארוחת בוקר מפנקת היא ללא ספק אחד הדברים שחשובים לישראלי שיוצא לחופשה. ככל שהזמן עובר אנחנו דורשים יותר, ובעלי המלונות והצימרים נאלצים לעמוד בסטנדרטים שלנו: לצד הלחמים הרגילים נמצא לחם מחיטה מלאה, לחם שחור ופוקצ'ות, ולצד הקוטג' גבינות בוטיק מיוחדות.

ירקות, גבינות, לחמים, ביצים ומתוקים - ארוחת הבוקר במלון עשירה מאוד משמינה מאוד, ויכולה להגיע בקלות למאות קלוריות. קשה מאוד לעמוד בפיתוי, ןרובנו קמים למלא את הצלחת אפילו פעמיים.

איך אפשר להצליח לשמור על הדיאטה גם בזמן החופשה, בלי לפגום בהנאה? על אילו מאכלים מומלץ לוותר, ומאילו להיזהר? על כך בכתבה המלאה.

>> למה לילה בצימר בישראל עולה כמו שלושה לילות באנטליה?