חופשה כזאת באילת עדיין לא יצא לי לעשות. נתחיל מזה שהגעתי אליה באמצע דצמבר ועוד ביום רביעי. כך, בזמן שבמרכז הארץ התחוללה סופה מלחיצה, אילת פתאום קיבלה כיוון שלא הכרתי - היא היתה מקום המפלט הנעים והלא עמוס, שלא לומר שקט, להיות בו בארץ. שינוי מרענן ולא מוכר בהחלט. 

ההמשך הלא מוכר היה המלון בו התארחנו. כך, בתור עיר שמלאה במלונות ענק עם בריכות חצי אולימפיות, בופה ומשחקייה לילדים, את היומיים שלו העברנו במלון NOW שנפתח רק לפני חצי שנה, על חורבותיו של מתחם עסקים קטן בהשקה של כ-20 מיליון שקלים, ועושה הכל הפוך (בקטע טוב, כמובן). 

הטיילת (צילום: אילן ארנון)
שקיעה יפה וטיילת ריקה. אילת ביום רביעי באמצע דצמבר | צילום: אילן ארנון

נאו (צילום: מאיה אבגר)
אל תתנו לגודל של המלון להטעות אתכם. מלון NOW | צילום: מאיה אבגר

נתחיל בנתונים היבשים: הכניסה למלון אפשרית מגיל 21 ומעלה בלבד; יש כאן בסך הכל 19 חדרים (תפוסה מקסימלית של כ-50 אורחים) בסגנונות שונים: חדרי גן בריכה מחוממת אישית, סוויטות עם מרפסת גדולה, חדרים עם מרפסת לבריכה המרכזית וגם חדרים יותר "פשוטים" עם מרפסת קטנה יותר; במלון תמצאו גם שתי בריכות מרכזיות קטנות יחסית (אך בהחלט גדולות מספיק כשיש לך רק 19 חדרים), אחת קרה והשנייה מחוממות; ואת מסעדת MOOD שמשמשת לארוחות הבוקר במקום (כלול במחיר ללילה), ארוחות צהריים וערב (בתוספת תשלום).

נמשיך באווירה: למלון אין נוף מרהיב לים והוא ממש נבלע בין בנייני הענק במשולש של מלון דן, הרודס ועיר המלכים. על ה"חיסרון" הזה זה מכפר העיצוב המוקפד ששם דגש על הפרטים הקטנים. השימוש כאן הוא בצבעים חמים ובהרבה עץ, כזה שמזכיר קצת חאן מדברי בואך ריאד במרוקו. בחדרים למשל לא תמצאו תמונות של נוף גנרי, אלא יותר עיצוב בעץ, מקרמה וצמחייה "פראית". בבריכה המחוממות המשותפת לא תמצאו כיסאות כתר פלסטיק או כיסאות נוח לבנים, אלא כורסאות בצבעי אדום לבן ובר שעשוי מעץ ובמבוקים. לזה תוסיפו את הרקע של המבנה של עיר המלכים, שנראה כאילו נבנה כדי להשתלב בשפה העיצובית של המלון החדש. אין ספק שמבחינת העיצוב, ההגדרה של "מלון בוטיק אקסקלוסיבי" היא בול.

הבריכה החיצונית (צילום: אילן ארנון)
האווירה במלון שונה. הבריכה המחוממת בקומה העליונה | צילום: אילן ארנון

חוץ מזה, היתרון של להיות מלון קטן בין מבני הענק, הוא ביחס לאורחים. המלון יודע לאכלס כאמור עד כ-50 אורחים (בחלק מהחדרים יכולים לישון יותר מזוג, אם אתם באים חברים למשל), מה שגורם לכך שתוך 24 שעות אתה כבר מרגיש בן בית וכל הפרצופים של הצוות במלון, וגם של האורחים, מוכרים לך. אם זה מארוחת הבוקר, השהייה בבריכה המרכזית, או סתם ממעבר בלובי. אגב, העובדים בלובי המלון נקראים ג'וקרים וחוץ מלעשות צ'ק אין, הם אחראים לטפל בכל בקשה שתהיה לכם: לדאוג אם משהו שחסר, לארגן הפתעה בחדר לבן או בת הזו או להזמין מסאז' פרטי.

בשהות שלנו במלון התארחנו לילה אחד בחדר גן עם בריכה פרטית מחוממת ולילה נוסף בחדר עם חצר בלבד. אין ספק שאם ידכם משגת (כלומר, יכולים לשלם על התענוג) מדובר בשידרוג של ממש. אילת קרה בלילות, הבריכה באמת מחוממת והשילוב בין הנתונים הללו יוצר שילוב מושלם. בכל חדר (עם בריכה או בלי) תמצאו גם מכונת אספרסו, מיטות קינג סייז, טלוויזיה חכמה וסלון קטן.

נאו (צילום: מאיה אבגר)
החדר במלון | צילום: מאיה אבגר
נאו (צילום: מאיה אבגר)
צילום: מאיה אבגר
נאו (צילום: מאיה אבגר)
צילום: מאיה אבגר

הבריכה בחדר (צילום: אילן ארנון)
צילום: אילן ארנון

 

האורחים צועדים על קיבתם

מעבר ליחס, העיצוב והעובדה שאין כאן ילדים (ילדים זה אחלה, אבל פחות בחופשה), נקודת החוזק המרכזית של המלון היא המסעדה שבו - MOOD.  השף בר ישראל, שעבר לא מעט תפקידים שונים במסעדות באזור המרכז, קיבל לידיו את המושכות להוביל את הקולינריה במלון הבוטיק החדש. הוא לקח את האתגר בשתי ידיים, עבר לעיר הדרומית, גיבש סביבו צוות שיכול לסמוך עליו והתוצאה, כאמור, נהדרת.

ארוחת הבוקר, שמוגשת עד 12:00 בצהריים, היות ואין ילדים שמשכימים קום, מוגשת לשולחן (לך תפתח בופה ל-19 חדרים). אין ספק שזה אחד הדברים הכי טובים שיכלו לקרות למלון (במיוחד בעיר כמו אילת שמקדשת את גישת ההעמסה של הבופה).

כך, לשולחן הזוגי מוגשים בזה אחר זה מנות מגוונות, מיוחדות ומפתיעות בכמות שתמלא אתכם לגמרי: כל אורח מקבל ביצה לשולחן על פי דרישה (או שקשוקה), כוס מיץ וקפה. בנוסף, יונחו לפניכם ברוסקטה עגבניות, ציזיקי, לבנה עם שקדים וסומק, חומוס מפורק עם ביצת שליו, קרפ עם סלט ביצים, גבינות קשות, סביצ'ה סלמון, ברוסקטה עם סלמון כבוש ובלינצ'ס/פנקייק/מוזלי לקינוח. לא אגזים אם אומר שמדובר באחת מארוחות הבוקר הכי טובות שאכלתי במלון בארץ.

ארוחת הבוקר (צילום: לילך גרינבלט)
ארוחת הבוקר | צילום: לילך גרינבלט

נמשיך. בצהריים ובערב, המקום הופך למסעדה על פי תפריט, שפתוחה גם לאורחים מבחוץ עד השעה 23:00 (אין אפשרות להוסיף את ארוחת הערב לחבילת הלינה). גם כאן בר ישראל יצר גיוון מוצלח, על אף שרוב המנות הן על טהרת הדגים (האוכל כשר, אך המקום לא) כשגם הירקות כאן מקבלים מקום של כבוד. חלק מהמנות בסגנון ים תיכוני, חלקן בסגנון אסיאתי. כולן טעימות מאוד.

יצא לנו לטעום מרוב התפריט במקום בשתי ארוחות שונות, הכל היה מוצלח, ואלה היו המנות שבלטו מעל כולן: לפתיחה - פוקצ'ה שנאפת במקום ופותחת מושלם את הארוחה, ברזואלה של קולורבי, סלט קיסר, סלקים צלויים בתנור, קרודו טונה וטטאקי טונה. עיקריות -  ספגטי בר ים, מוסר ים עם בוק צ'וי וסלמון במיסו. ולקינוח - פאי לימון ועוגת גבינה.

המסעדה (צילום: אילן ארנון)
חלל המסעדה | צילום: אילן ארנון
סלקים בטאבון (צילום: רוני בלחסן)
סלקים בתנור | צילום: רוני בלחסן
טאטקי טונה אדומה (צילום: רוני בלחסן)
טטאקי טונה אדומה | צילום: רוני בלחסן

פילה מוסר ים (צילום: רוני בלחסן)
פילה מוסר ים | צילום: רוני בלחסן

מנות הפתיחה מתחילות ב-52 שקלים ומגיעות ל-68 שקלים. מנות עיקריות מתחילות ב-64 שקלים ומטפסות עד ל-88 שקלים. קינוחים יעלו לכם 56 שקלים. לצד כל אלה תמצאו כאן קוקטיילים שונים במחיר של 49 שקלים.

דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שבסופי השבוע אזור המסעדה המרכזי הופך להיות "שמח" ורועש יותר. אם זה מתאים לכם אתם כמובן מוזמנים להצטרף, אם לא, זה הזמן שלכם לפרוש לחדר (בעדיפות לזה עם הבריכה המחוממת) או לצאת לסיבוב באילת הקרירה של דצמבר.

כמה זה עולה?

אמצע שבוע: החל מ-1,000 שקלים, ללילה לזוג, על בסיס לינה וארוחת בוקר. חדר גן עם בריכה מחוממת יעלה החל מ-1,700 שקלים.

סוף שבוע: החל מ-1,800 ש"ח ללילה לזוג על בסיס לינה וארוחת בוקר. חדר גן עם בריכה מחוממת יעלה החל מ-2,500 שקלים. חובה להזמין שני לילות.

למזמינים מהאתר 5% הנחה.

בשורה התחתונה

במלון הזה לא תצליחו לברוח מהמחירים הגבוהים של אילת, אבל תזכו לחוויית אירוח בוטיקית אמיתית ברמה גבוהה ואישית, ללא ילדים, ללא אגדו, עם הקפדה על כל הפרטים ובעיקר עם אוכל מעולה. מומלץ.

 

מלון NOW, דרך הים 5, אילת לפרטים והזמנות: 050-2299244 או באתר

* הכתב היה אורח המלון