לוגו מגזין חגיגת שבועות

מגזין חגיגת שבועות < 02.05.21

  • כתבה 1 (צילום: דור משה)

    מאפה בצק עלים ואנטיפסטי

    חשפנו את הסוד למאפה טבעוני טעים

  • כתבה 2 לוגו (צילום: קרדיט מעדנות)

    חוגגים את שבועות עם מעדנות

    מוגש בחום אליכם למטבח

  • כתבה 3 (צילום: שרית נובק Misspetel)
    בצקי השקדים והשוקולד הגיעו לישראל

    הכירו את הטרנד שעומד להשתלט לכם על כל חלקה טובה במקפיא

  • כתבה 4 (צילום: shutterstock by dean Drobot)
    5 דברים שאפשר להכין עם בצק קפוא

    קישים, מאפים מלוחים או פאי מתוק – העיקר שלא תעבדו קשה מידי

  • כתבה 5 (צילום: שרית נובק Misspetel)
    בורקיטס מבצק פריך מלוח במילוי תירס וגבינות

    האורחים שלכם עומדים להתאהב בטירוף

  • כתבה 6 (צילום: שרית נובק Misspetel)
    בצק שמרים עלים במלית תרד גבינה

    אחרי שתטעמו, לא תבינו איך לא הכנתם את זה עד עכשיו

  • טארט (צילום: shutterstock| Erhan Inga)
    6 קיצורי דרך שיהפכו את האירוח שלכם למושלם

    הטיפים הבאים יחסכו לכם הרבה בלאגן במטבח

  • כתבה 8 (צילום: שרית נובק Misspetel)
    גאלט תותים מבצק שקדים

    מצאנו את הקינוח שהולך לגנוב את ההצגה על שולחן החג

  • כתבה 9 (צילום: שרית נובק Misspetel)

    פטיבייה סלמון כרישה

    מנה מושלמת לחג מושלם

  • כתבה 10 (צילום: שרית נובק Misspetel)

    קל להכין וכיף לאכול

    טארט שוקולד פיסטוק מבצק שוקולד

  • כתבה 11 (צילום: אריאל בן חמו)

    כך תכינו בנופי פאי

    פאי ממכר ממוצא הודי שלא תרצו להפסיק לאכול

מגזין סוף השבוע של mako