לוגו מגזין אפייה

מגזין אוכל טוב, גיליון 1 < 18.01.2021

  • 1- פיצה (צילום: סאלי פאראג)

    המדריך להכנת הפיצה המושלמת

    כך תכינו פיצה ביתית ששמה את הקנויה בכיס הקטן

  • 2 - חלות (צילום: shutterstock By OlgaBombologna)

    השבוע הזה עושה לכם חשק לחלה? קבלו מתכונים

    עם המדריך הזה מלכת הפחמימות נמצאת בהישג ידכם

  • 3 - עוגת תותים מבט מלמעלה (צילום: ענבל לביא)
    50 טיפים מאנשים שבאמת אופים

    מתי אפשר להמיר חמאה בשמן במתכון ואיך מצילים שמנת מתוקה שהוקצפה יותר מידי?

  • 4 - לחם (צילום: קרן אגם)
    זה המתכון הכי טוב שיש ללחם ללא לישה

    מה שטוב לפנתאון שלנו בטוח טוב גם לכם

  •  5- ילדה עם ספל (צילום: istockphoto)
    העוגות הכי טובות שיצאו לנו מהמיקרו

    כלום של הכלום עבודה, וטעימות להתעלף

  • 6 - עוגת דבש (צילום: קרן אגם)
    9 עוגות בחושות מעולות שמתקתקים בצ'יק

    עכשיו רק צריך להחליט איזה מכינים קודם

  • 7 - עוגת שוקולד אישית (צילום: ענבל לביא)
    4 מדריכים לקינוחים שתמיד רציתם לדעת להכין

    מטירמיסו עד קרם ברולה: זאת הליגה של הגדולים

  • 8 - פאי פקאן (צילום: shutterstock By vm2002)
    אין ממה לפחד: ככה בדיוק מכינים בצק פריך בבית

    הטיפים והטריקים לטארטים וקישים של מקצוענים