אוהבים בירה? איזו שאלה, ברור שאתם אוהבים. אז בדיוק בגלל זה פגשנו את עופר חבקין, סומלייה הבירה של "IBBL CARLSBERG" וחזרנו עם 5 טיפים לחווית בירה טובה באמת. אז איך עושים את זה נכון? בדיוק כך:

  1. בירה פותחת את התיאבון
    מארחים לארוחה? הגישו בירה כאפרטיף. המרירות הנעימה פותחת את התיאבון ומכינה את הבטן לארוחה.
  2. מזגו את הבירה לכוס
    80% מהחוויה החושית היא בריח. לא הייתם שותים יין מהבקבוק, נכון?
    בירה שקמה (צילום: אמיר יעקובי)
    צילום: אמיר יעקובי
  3.  בירה שותים תוך רבע שעה
    בירה שנמזגה עוברת תהליך חימצון שעשוי להותיר טעם לוואי. ראש הקצף מאט את התהליך. אם אתם שותים לאט, עדיף שתזמינו שליש.
  4. לשתות מכוס נקייה
    מזגו לכם בירה בכוס עם בועות על הדפנות? כנראה שהיא לא הכי נקייה. אל תתפשרו ובקשו חדשה כדי לקבל את חוויית הטעם המושלמת.
    בירה (צילום: shutterstock By Aleksandra Zaitseva)
    צילום: shutterstock By Aleksandra Zaitseva
  5. זה בסדר, כרס בירה זה מיתוס
    בשליש בירה יש פחות קלוריות מכוס קפה הפוך, משהו כמו 140 קלוריות. פרגנו לעצמכם אבל תמיד הקפידו לשתות במידה.

    לכתבות נוספות על בירה היכנסו>

    יותר בריאה מקפה, פחות משמינה מיין: 6 דברים שלא ידעתם על בירה

    אחת ולתמיד: מה זה בירה קראפט ומה זה לאגר?


     *אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת.