קהילת "דתילישס", אותה מנהל יוסי אטינגר ואלי הלמן, נותנת מענה ממוקד ומיטבי לקהל יעד ענקי בכל הקשור בתרבות בילוי ופנאי, הרגלי צריכה קולינריים, מסעדות כשרות, מוצרי אוכל, יינות, אלכוהול ומותגים בתחום תרבות האוכל לכלל שומרי הכשרות (שומרי מסורת, דתיים וחרדים). 

הקהילה מונה קהל יעד מצטבר של למעלה מ – 100,000 חברים ועוקבים נאמנים ומותאמים אישית ואורגנית. 

קבוצת הפייסבוק המרכזית מונה כ-80,000 חברים והיא פעילה במיוחד. בקהילת דתילישס, פועלים לקדם את תחום הקולינריה, הכשרה ותרבות הצריכה בישראל במגוון פלטפורמות תקשורתיות ומייעצים לגופים רבים בתחום, יוזמים כתבות ופרויקטים בטלוויזיה, בפרינט ובדיגיטל במגוון נושאים. 

בחירת המסעדות

בחירת המסעדות נעשתה הן בדרך של הצבעת הקהל והן באמצעות בחירת המנהלים. קבלו את הנבחרות של "דתילשס": 

ספרה - שף בני מדר – רחובות

מסעדה ״פריפרייאלית״ השוכנת ברחובות. צעירה יחסית, וכזו שנפתחה בהשקעה אדירה שניכרת בכל פינה. תפריט מאד מגוון אך אם זה מהוקצע. חוויה מותאמת לכל גווני הקשת ומוקד עליה לרגל מכל קצוות הארץ.

קמאקורה - שף איליה גולדמן - מלון אינדיגו רמת גן

קמאקורה היפה ששוכנת במלון אינדיגו היוקרתי במתחם הבורסה ברמת גן, מביאה חוויה של טעמים ריחות וניחוחות מהמטבח היפני המסורתי. שילוב משכר בין חומרי גלם מופלאים המגיעים מכל קשת המטבח היפני. אלו פוגשים נתחי בשר משובחים שנצלים על אש חיה. 

ווסט סייד - שף עומרי כהן - מלון רויאל ביץ' ת"א

מסעדה וותיקה, יציבה ועם זאת בועטת ולא שוקטת על שמריה. שף צעיר, צנוע ומוכשר שלא מפסיק לחדש ולעדכן את התפריט עם מנות בצלמו ובדמותו. שירות לעילא וחוויה שמשמחת חיך ונפש בכל פעם מחדש.

לצפייה בכל המסעדות הכשרות >>

מריפוסה - שפים מאיר אלאלוף, חביב משה ויומי לוי – קיסריה

המסעדה של שלושת השפים יוצאי מטבחיו של השך אביב משה, השוכנת במתחם הגולף בקיסריה. הפכה ממש לאחרונה לכשרה, ומציגה תפריט דגים ובשר. מנות הרכבה אסיאתיות,  לצד קלאסיקות של בשר.

מסעדה עם אופי ואווירה.

נינה ביאנקה - דודו בן אבו - רחובות

מטבח שף ים תיכוני, כשר ושמח. 

הרברט סמואל - שף אביאל סנדרוסי - מלון ריץ קרלטון הרצליה

המסעדה, במלון ריץ קרלטון בהרצליה, נפתחה על ידי השף יונתן רושפלד לפני לא מעט שנים, ידעה שינויים לא מעטים, אך תודות לגב חזק מבית המלון, שומרת בעקביות על הרמה הגבוהה והמוקפדת. חומרי הגלם הטובים ביותר והמטבח המדהים מספקים לשף מגרש משחקים איכותי שתוצאותיו ניכרות היטב. לאחר ששף מור כהן שהוביל אותה שנים ארוכות עבר לתפקיד השף של מלון קמפינסקי החדש, מוביל את המסעדה כיום שף אביאל סנדרוסי.

ניהון נו בה - שף משה שגב - פתח תקווה

02 - שף נמרוד נורמן - מלון ענבל ירושלים

עוד מסעדת מלון, הפעם במלון ענבל בירושלים. את המסעדה מוביל שף נמרוד נורמן לאחר שנים ארוכות בקבוצות המוכרות במסעדנות הירושלמית. השירות המוקפד, המנות המקוריות והשונות, ותפריט הספיישלים שמתחלף בכל יום, עושים את המסעדה לטובה מחברותיה הירושלמיות.

פופ אפ קפה - שמוליק בן חמו - קרית ענבים

דריה - שף הלל תווקאלי - מלון הילטון ת"א

מסעדה שהיא סיפור על אומץ ושאר רוח. תפריט המבוסס על מטבחי דרך המשי, שטרם נראה במסעדנות הכשרה בישראל (וספק אם בכלל). או שאוהבים אותה, או שמאד אוהבים אותה.

הסקר נערך עבור אפליקצית easy, פלטפורמת החיפוש המובילה בישראל, המאפשרת למשתמשים למצוא מידע על עסקים, אירועים ונקודות עניין שנמצאים סביבם. ב- easy ניתן לסנן את תוצאות החיפוש ולבחור במקומות כשרים בלבד, ואפילו לסנן מסעדות על פי סוג הכשרות שלהן. 

להורדת אפליקצית easy - כל מה שקרוב, כל מה שטוב >>