עוף עם בטטה
מתכון פשוט וקל מבית סמדי בומבה שיעשה לכם שמח על השוחלן
סמדר וקנין
| סמדיש | פורסם 30/10/11 18:28:58
|
|
זמן עבודה |
זמן הכנה כולל |
קטגוריה |
רמת קושי |
כשר |
עשרים דקות |
שעה |
מתכונים |
כל אחד יכול |
כשר בשרי |
3-4 בטטות פרוסות בעובי של 7 ס"מ או קוביות בנוניות
| 1 פלפל אדום (חריף או מתוק מה שאוהבים)
תבלינים: פפריקה, פלפל לבן, כמון, מרק עוף |
אופן ההכנה
1. שוטפים וממליחים את שוקי העוף במלח גס ומניחים בצד.
2. מחממים 2 כפות שמן, מכניסים את שוקי העוף וסוגרים אותם, מעליהם שמים את הבטטות, שיני השום, הפלפל האדום, מתבלים ב: 1 כף פפריקה, 1 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל לבן, 1 כף מרק עוף.
3. מוסיפים מים חמים עד כיסוי העוף ולהנמיך להבלה. לבשל 30-40 דקות.