אהרוני, מה זה אומר להיות מצוין בבישול?

"כשאתה אומר בישול אתה מאוד מצמצם את העניין, אני אגיד אוכל, אבל גם בזה אני לא מתייחס לאוכל כעולם סגור אלא כפסיפס תרבותי הרבה יותר רחב, כשאתה מבין שאוכל זה רק עוד חתיכה בפאזל המאוד דינמי הזה, היכולת שלך לראות את הדברים בצורה מורכבת ומעמיקה יותר – גדלה. בשורה התחתונה: גם הבישול שלך נעשה עם תובנות טובות יותר".

אלכס, בספורט זה רק להתאמן ולהתאמן. זה יותר מזה?

"מבחינתי מצוינות זה לא רק ההישג או ההצלחה, הדרך היא בהחלט מאוד חשובה. גם בצורה שאתה מגיע להישג, אתה מגיע לערכים, התמדה, עבודה קשה. כל אחד בסוף צריך לבחור מהי ההצלחה עבורו ולאן הוא רוצה להגיע".

כמה זמן לקח לך להבין במה אתה טוב?

"אני עד היום מנסה להבין במה אני טוב, כל הזמן אני גם מחפש תחומים אחרים כדי ללמוד ולהשתפר. זכיתי בהרבה מדליות במהלך הקריירה בהתעמלות מכשירים. אבל חייב להמשיך ללמוד בדברים בהם אתם לא מצוין".

אהרוני: "אין דבר כזה להגיע לפסגה ולהגיד זהו, הגעתי. תמיד יש עוד ועוד. בכל הנסיעות שלי בעולם חשבתי שאני כבר יודע, אבל כל פעם אני מופתע מחדש וכמה עוד אני יכול לדעת".

לרדוף אחרי המצוינות של עצמך, זה משהו מהבית?

"אני חושב שזה אוסף של כל מיני תכונות, היכולת לרוץ למרחקים ארוכים היא גם כן מאוד חשובה. אני לא חושב שהתחומים שאלכס ואני מתעסקים בהם שונים במהותם. שנינו עובדים מאוד קשה. יש דמיון בכל מצוינות, התחומים שונים רק בתוכן שלהם. הדרך להשיג אותם היא דומה".

צפו בסרטון המלא מתוך נקסט ששודר בתאריך 6.5.22 >>