קשה לדעת אם זה האופי ההישגי של הישראלים או פשוט הנטייה שלנו לבלות בחבורות, אבל אנחנו מוכנים להתערב שאין בן אדם במדינה שלא חשב פעם על לפתוח בר משלו, שבו הוא יכול לארח את כל החברים עם בירה טרייה מהחבית. אבל מה אם נגיד לכם שעכשיו אפשר סוף סוף להגשים את הפנטזיה הזו? ועוד בלי הפרוצדורה של הבר. הכירו את ה-SUB: מכשיר מזיגת בירה ביתי וחדשני מבית היינקן שעובד עם חביות ביתיות שמגיעות אליכם עד הבית.

שלא תטעו לחשוב שמדובר במכשיר למומחי המשקה בלבד. בדיוק כמו שכמעט בכל בית שני היום יש מכונת אספרסו כי זה נוח וטעים לנו יותר - ואף אחד מאיתנו לא נולד הרי כבריסטה, נכון? - כך גם ה-SUB מתאים לכל מי שפשוט רוצה ליהנות מבירה טרייה, לעומת הבירות ששתיתם עד עכשיו מבקבוק. אותו הדבר גם לגבי ראש הקצף העמיד שמקבלים ממזיגה מהמכשיר, לעומת שאר האופציות. אגב, ה-SUB גם פותר לכם את בעיית ההתחייבות לכמות שיש בבקבוק. אתם יכולים לשתות כמה שבא לכם באותו הרגע, חצי, שליש או אפילו רק 200 מ"ל.

SUB בלנד (צילום: שלומי ארביב)
צילום: שלומי ארביב

מעבר לטריות או הגיזוז שחשובים מאוד בבירה (וגם אותם המכשיר מכסה בצורה מעולה), יש דבר אחד בסיסי, שכל מי שאי פעם שתה את המשקה האהוב יודע: הטמפרטורה מעל הכל. אם הבירה חמה מדי או קרה מדי אי אפשר ליהנות ממנה כמו שצריך.

היתרון הבולט של ה-SUB משחק בדיוק על זה: הוא כולל בתוכו טכנולוגיה מיוחדת שפותחה בשביל לשמור על דיוק בטמפ׳ כשמוזגים את הבירה לכוס. לפי כל המומחים בירה צריכה להימזג כשהיא ב-2 מעלות - המקררים הביתיים נעים על משהו כמו 4 מעלות בממוצע. לא חבל?

SUB בלנד (צילום: שלומי ארביב)
SUB, מכשיר מזיגת בירה ביתי | צילום: שלומי ארביב

בימים אלה ה-SUB, שעוצב בקפידה על ידי מארק ניוסון, מעצב עטור השבחים, מושק לראשונה בישראל על ידי BLEND, שיביאו את הבירה עד אליכם, והכי חשוב: בנוחות מקסימלית. איך זה עובד? אתם מזמינים את המכשיר מהאתר שלהם, בוחרים את ארבע הבירות שאתם רוצים, את התדירות בה אתם רוצים לקבל את חביות ה-TORP וזהו, נשאר לכם רק לשבת על הספה וליהנות מבירה טרייה בטמפרטורה מושלמת.

חביות ה-TORP עובדות די בקלילות: מקררים כמה שעות לפני במקרר, מכניסים למכונה כשהיא מחוברת לחשמל, מחכים לאור הירוק ואפשר להתחיל במזיגה. בכל חבית יש שני ליטר בירה שיספיקו לכם לארבעה חצאים או שישה שלישים, עשר כוסות של 200 מ"ל או אפילו שוט – אתם בוחרים כמה למזוג. אז במקום לפתוח בקבוק, פשוט הטו את הכוס, השענו על הספה וקחו את חוויית הבירה שלכם שלב אחד קדימה. או אפילו כמה.

SUB בלנד (צילום: שלומי ארביב)
צילום: שלומי ארביב

למקרה ולא שמתם לב, היינו לא מעט בבית בשנה האחרונה - אז אנחנו ניקח את ההימור שה-SUB, יהפוך לאחד מפריטי עיצוב הבית החמים של התקופה. מהעיצוב העגלגל, דרך הצבע השחור הבוהק ועד לידית השחורה המושלמת - אין אדם שלא יקנא בשיק שהמכשיר הזה יכניס אליכם הביתה.

דבר נוסף ואחרון שלמדנו על עצמנו בשנה האחרונה הוא שאנחנו די אוהבים לבלות בבית, וכנראה שזו מגמה שתימשך גם בעתיד. אז למה שלא תתפנקו עם המכשיר החדשני, שעוד רגע הולך לכבוש את ישראל, ויביא את חוויית הבירה שלכם אל המקסימום שניתן? בתכלס, מגיע לכם.