המרכיב הסודי לאוכל טוב הוא אהבה: גם המתכונים הטובים ביותר לא יתקרבו לטעם של תבשילים שהוכנו בכוונה מלאה. מצד שני, העבודה עצמה היא לא פשוטה - צריך ללוש, להתפיח, לחתוך, לערבב, למנן, לסנן, למלא, להיות מדויקים על הזמנים. אבל הזמנים משתנים, וכיום העבודה במטבח יכולה להפוך לקלה ונוחה יותר בזכות מוצרים מקצועיים שמעלים את התוצרים לליגה אחרת. זו הזדמנות טובה לעבור על מגוון מוצרי SAUTER שאתם חייבים שיהיו לכם במטבח.

אופה לחם

אם גם אתם הצטרפתם לטרנד הלחם הביתי בשנה החולפת, אנחנו חושבים שהגיע הזמן לעלות לליגה של המקצוענים. המכשיר החכם הזה יאפה לכם לחם עם טעם וריח של מאפייה אמיתית, ולא רק: יש לו תכניות שונות ללחם, בגט, עוגות, בצק פסטה, חיטה מלאה, ואפילו ריבות ויוגורטים. התבנית, אגב, עשויה מטפלון שהאוכל לא נדבק אליו, וגוף המוצר נשאר קר במהלך פעולתו לבטיחות מקסימלית. עם תכנות מוקדם של עד 15 שעות מראש, צג LCD חלונית שנותנת הצצה לקסם פעולה וורסטיליות מרשימה, זה הפרטנר שלכם במטבח.

אופה לחם אלקטרה (צילום: יח"צ)
צילום: יח"צ

תנור בנוי

תנור איכותי, כזה שאפשר לסמוך עליו ושמציע מגוון תכניות אפייה מדויקות, הוא הסו-שף המושלם: בלעדיו האוכל ייצא נחמד ולא יותר. התנור של SAUTER מאובזר ב-9 תכניות אפייה ובישול, תא אפייה ענק לאפייה ולגריל עם טורבו אקטיבי, טיימר דיגיטלי להפעלה מדויקת ואפילו תכנית מיוחדת לניקיון מהיר - אין דבר אחד שלא חשבו עליו.

 

תנור בנוי אלקטרה (צילום: יח"צ)
צילום: יח"צ

טוסטר אובן משולב AIRFRY

הטוסטר הזה מפתיע במיוחד: הוא משולב AIRFRY, טכנולוגיה חדישה המאפשרת בישול בריא על ידי אוויר חם במקום טיגון בשמן עמוק. עם תא בנפח של 23 ליטר,ו- 6 תכניות מובנות. הטוסטר הזה הוא הדרך המושלמת להכין פיצה, לחם, עוגה וגם תפוח אדמה מושלם (יש אפילו רשת לצ׳יפס!) - בלי כל השמן.

טוסטר אובן אלקטרה (צילום: אפיק גבאי )
צילום: אפיק גבאי

כיריים אינדוקציה

אם יצא לכם לבשל על כיריים אינדוקציה, אתם כבר יודעים שזה העתיד. מה זה בעצם אינדוקציה? מדובר במשטח בישול שטוח שמשתמש באלקטרומגנטיות להפקת חום. התוצאה מדויקת מאוד - כל אחד ממשטחי החימום מגיע עם טיימר משלו, ומסוגל להתכוונן לאחת מתוך 9 דרגות שונות של חום - ועוצבה כדי לאפשר בטיחות ונוחות מקסימליות. באינדוקציה, החום מופק באופן מידי על ידי סלילים, ונעלם באותה מהירות עם כיבוי הכיריים. אם משהו גולש מהסיר, הוא אינו יכול להישרף ולהידבק למשטח הזכוכית הקרמית, משום שרק האזור שמתחת לסיר מתחמם - בלי השוליים, ואם אתם מבשלים על סירים גדולים כמו קסרול או פלנצ׳ה, ישנה אפשרות לאחד בין אזורי בישול שונים. מדובר בפתרון החסכוני, היעיל והמהיר ביותר למטבח שלכם, והכי חשוב - הבטיחותי ביותר.

כיריים אינדוקציה אלקטרה (צילום: אפיק גבאי )
צילום: אפיק גבאי

מיקסר

מיקסר טוב הוא הכוכב של כל מטבח מאובזר. כדי לעבוד בנוחות וביעילות, אתם חייבים מיקסר שיקל על העבודה ויקצר תהליכים: אחד גדול דיו, עם ראש מיקסר שניתן להטיה, צג עם טיימר מדויק וצבעוני ומגן נתזים נשלף עם פתח להוספת מרכיבים תוך כדי עבודה. מרגע שמתחילים לעבוד עם מיקסר, קשה להיזכר איך עובדים בלעדיו.

 

מיקסר אלקטרה (צילום: יח"צ)
צילום: יח"צ