אוסטרליה: "אני מתנגדת לנשיקה הזאת. אנחנו חייבים שידחפו לנו מסרים לסביים לפרצוף כל הזמן? הילד בן השבע שלי לא צריך שזה יקרה בסלון שלו". אמא מודאגת פנתה למועצת הפרסום הלאומית של אוסטרליה ודרשה שיפסיקו את שידורה של פרסומת לדגני בוקר, או שלכל הפחות ידאגו לשדר אותה רק בשעות בהן לא תפגע בנפשם הרכה של ילדים. הסיבה: נשיקה בת שתי שניות (באמת, ניסינו לתזמן) בין שתי נשים, בהנאה גדולה ובהסכמה מלאה. האם האשימה את חברת קלוגס, שהפרסומת שלה מבקשת לעודד דימוי גוף חיובי בקרב נשים, בקידום אג'נדה פרטית, שאינה מתאימה לערכי המשפחה. המועצה וחברת המזון הגיבו שתיהן בקורקטיות, ואמרו שעל אף הפגיעה ברגשות, אין כוונה לגנוז או לצנזר את הפרסומת.

החביאו את ילדיכם, הם עוד עלולים לחשוב שזה בסדר לאהוב את הגוף שלהם:

רוסיה: האקסיומה המתמטית שמינוס ומינוס הם פלוס הוכחה כנכונה גם במדינה ההומופובית. בשבוע שעבר, הצליחו סופיה גרוצובסקי ולין ריד להינשא, אפילו שרוסיה רחוקה שנות אור מנישואים גאים ממוסדים. השתיים ניצלו פרצה בחוק, וכיוון שגרוצובסקי היא אישה טרנסג'נדרית שנתקלה בקשיים בשינוי המגדר שלה במסמכים החוקיים, המדינה עוד מכירה בה כגבר, והיא יכלה להינשא לבת זוגה. השתיים אמרו שלא רצו לחכות ליום בו נישואים חד-מיניים יהפכו לחוקיים ברוסיה, והחליטו להתפשר. הן נישאו בבית משפט במוסקבה, תחת אבטחה כבדה ובליווי חברים ותומכים. חוקי התעמולה האנטי-להט"בים ברוסיה קובעים כי על האזרחים להתלבש בהתאם למגדר שמופיע בתעודות שלהם, לכן בחרה סופיה בחליפת טוקסידו לבנה. "אני מקווה שההומופובים יתפוצצו מרוב זעם אימפוטנטי", אמרה ריד בתום הטקס.

הרי את מקודשת לי:

אין תמונה
לין (מימין) וסופיה משוויצות בתעודת הנישואין

אנגליה: הקהילה הגאה של הממלכה המאוחדת רעשה בחודשים האחרונים, לאחר שההצעה להכניס את הפופרס לפקודת הסמים האסורים במדינה עברה, והיתה אמורה להיכנס לתוקף בתחילת אפריל. פופרס הוא הכינוי לקבוצת סמים על בסיס התרכובת הכימית אלקיל-ניטרט. אחת ההשפעות הבולטות של שימוש בפופרס היא הרפיה של השרירים, מה שהופך אותם לנפוצים בקהילות הומואיות ברחבי העולם, בעיקר להעצמת ההנאה בזמן יחסי מין. הניסיון להוציא את הפופרס מהחוק כשל ברגע האחרון בהוראת משרד הפנים.

בישראל, הפופרס מופיעים בפקודת הסמים האסורים, ומכירתם אסורה על פי חוק. עם זאת, השימוש בהם, שוב – בעיקר בקרב הומואים, נפוץ למדי.