"חתול סדום" הוא סרט החדש ונועז ביותר, שמציב רף חדש ליצירה מקורית בדרום מזרח אסיה. שירות הסטרימינג הגאה GagaOOLala, המיועד לתושבי דרום מזרח אסיה הלהט"בים, יהיה הראשון להפיץ את הסרט מחוץ לפסטיבלים. הסרט שיצר ואנג טינג-צ'ון עוקב אחר חמישה גברים בעיר טאיפיי, מטרופולין של 10 מיליון תושבים, אחרי שהכירו זה את זה באמצעות אפליקציה להיכרויות.

במבט כללי יותר, הסרט מציג את התנודות הרגשיות והפסיכולוגיות של המשתמשים באפליקציות להיכרויות למפגשים מיניים. חמשת הגברים מסמלים חמש חיות: דוב, זאב, חתול, כלב וטווס. המטען הסמלי נמשך לאורך הסרט, ולטענת הבמאי אפילו במהלך סצנת האורגיה שמעט מאוד בה מוסתר.

הבמאי והיוצר ואנג טינג-צ'ון מספר על ההשפעה של הקולנוע הגאה העולמי, שלא מפחד לחקור את הנושא הקווירי ולהציג סצנות מין חושפניות. ברצונו של הבמאי להביא את החידושים בקולנוע העולמי חזרה הביתה לטאיוואן (המוכרת גם כרפובליקה הסינית).

"רציתי לדון בנושא הזה כיוון שהוא בלב התרבות הגאה של ימינו", ממשיך טינג-צ'ון, "יחד עם ההתפתחות המהירה של הרשתות החברתיות, להט"בים יכולים להציג את המיניות שלהם מבלי להיות נבוכים מלפנות לכתובת הלא נכונה. כתוצאה מזה להט"בים הפכו לאחת הקבוצות הגדולות ביותר ברשתות החברתיות, ובמקום הזה הם משתמשים כדי להשיג את כל מה שהם רוצים".

>> "בסוף הוא אנס אותי, בלי קונדום ובלי סיכוך"

>> לתפארת מדינת ישראל: 12 מדליקי המשואות הגאים

>> "התקשורת חשפה שאני טרנסג'נדרית ללא הסכמתי"

"אני מקווה שהסרט יעורר בצופים רגשות כמו גם השראה, ומקווה שכל אחד יוכל לראות את עצמו בסרט, מבלי לחשוש שאחרים חושבים אותו לסליזי", ועל חוויות סליזיות מוסיף הבמאי, "לא משנה כמה רגשות יעוררו החוויות האלה, בין אם אלה שמחה, כעס, דיכאון, צער וכולי, כל הרגשות הללו הם חלק מהחיים. אנחנו גדלים ומבשילים בזכות הרגשות והחוויות האלה".