45. גלעד פדבה
תחום: אקדמיה

בזכות פועלו, מאות תלמידים מדי שנה יודעים להעריך מופע דראג טוב. ד"ר פדבה גם פרסם מחקרים רבים בכתבי-עת אקדמיים מובילים כמו "סינמה ז'ורנל", "סקסואליטיז", "ז'ורנל או קומיוניקיישן אינקוואיירי" ו"פמיניסט מדיה סטאדיז", כותב ערכים לאנציקלופדיות בינלאומיות בנושאי גבריות, מיניות ותרבות קווירית, מופיע בכנסים אקדמיים בישראל וברחבי העולם וגם מרואיין מבוקש לתוכניות טלוויזיה, רדיו ותקשורת מודפסת ואינטרנטית בנושאי הקהילה, תרבות פופולרית והחברה הישראלית.
איך הייתה2011? בשנה האחרונה בלט בהגשת תוכנית בת שעה במסגרת "השבוע שלי" ברשת ב' של קול ישראל בה דיבר על ליידי גאגא, ברק אובמה, משפחות גאות, מאבק נגד אפליית מזרחים, נגד שנאת אשכנזים והוראה מסוג אחר.
איחולי המערכת 2012: המערכת מחכה בשקיקה לקרוא את המאמר הבא של ד"ר פדבה על ליידי גאגא או השפעת מאקו גאווה על הקהילה בישראל.