ג'ניפר לופז שיתפה באינסטגרם את 130 מיליון העוקבים שלה בסרטון מרגש, בו היא מספרת בגאווה על הסרט "Draw With Me", העוסק בברנדון שול. "המסר והסיפור של הסרט חשובים וראויים, ועשויים להשפיע עמוקות על הצופים שעברו את מה שברנדון ומשפחתו עוברים", אומרת לופז בסרטון, "זה סיפור קרוב במיוחד לליבי, כי זה סיפור משפחתי. הסרט עוסק בקבלת שינוי ואתגרים באהבה, ולדעת שכאשר אנחנו נוהגים כך הכל אפשרי". 

לופז גילתה לעוקבים שברנדון (19) הוא ה-Nibling שלה (ניבלינג - כינוי באנגלית לאחיין/אחיינית א-בינארים, שלא מזוהים מגדרית), והוסיפה כי הסרט הקצר מדבר "על בני נוער טרנסים והמסע שלהם ליציאה מהארון בפני משפחתם, וגם על הדרך בה אמנות עוזרת להם להתמודד עם הרגשות שעוברים עליהם באותה תקופה".

View this post on Instagram

Brendon is my nibling and this is their story...Draw With Me is a short film about accepting change and challenges with love knowing when we do everything is possible Please enjoy the first 5 minutes of this incredible story. Stay tuned for the full documentary at film festivals worldwide and coming soon on VOD. A film by @ithakafilms @marcomaranghello @lyndalopez08

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

אחרי דבריה של לופז הווידאו ממשיך לטריילר של הסרט, שמציג כמה מהרגעים המשפחתיים היותר מורכבים שידעה משפחתה של הזמרת. "רק בכיתה ח’ הרגשתי בנוח לומר שאני טרנס”, מספרים* ברנדון, שמעדיפים שיפנו אליהם בלשון רבים, "התקופה הכי קשה שלי הייתה בזמן שההורים והמורים לא ידעו. חששתי שאם אצא מהארון זה יהיה הקש ששבר את גב הגמל. הרבה לילות העברתי בבכי כי פחדתי כל כך מאיך החיים שלי הולכים להראות. האמנות פתחה לי ערוץ לכל הדברים שלא יכולתי לומר בקול רם, אבל שנזקקתי להוציא החוצה". 

הזהות המגדרית של ברנדון הוסתרה מהמשפחה, עד שאמא לזלי, אחותה של לופז, מצאה בחדר השינה ביינדר (פריט לבוש המשמש להשטחת החזה). "יום אחד ברנדון אמר לי 'כל פעם שהסתכלתי במראה הרגשתי לא בנוח עם הגוף שלי'. הרבה אנשים יכולים להזדהות עם התחושה הזו", נזכרת לזלי, "זה גרם למתח מסוים בין ברנדון וביני". 

סוף הסרט, כך כבר מובטח בטריילר, הוא סוף שמח, בו המשפחה מקבלת את ברנדון ללא סייג. "זה מזל גדול לקבל כאלה חברים ומשפחה", אמרו ברנדון, "כשג'ניפר פרסמה את הפוסט עם הפניה הנכונה, ברבים, הרגשתי טוב שיש מישהו במשפחה, שבדרך מאוד גלויה, מראה תמיכה. זה גורם לי להעריך יותר דברים שכל אחד אחר יעשה בשבילי או בשביל אחרים שנאבקים באותן הסיטואצית".

*אחד מקשיי הקהילה הא-בינארית בישראל הוא עניין השפה, ובייחוד לשון הפנייה. שלא כמו בשפה האנגלית, השפה העברית בבסיסה בעלת חלוקה מגדרית ברורה ונוכחת- זכר או נקבה, מה שלא מאפשר לשלב בשיח מגדר שלישי. באנגלית, כינוי הגוף They הוא חסר מגדר ומשמש רבים ורבות שלא מרגישים\ות בנוח עם כינויי גוף זכר או נקבה.