״אני מתחרט שלא הייתי זהיר יותר. הייתי צריך להיות יותר אחראי והייתי צריך לשלוט במה שבאמת קורה״. בימים האחרונים נחשפים פרטים נוספים על ההתנהלות של סם בנקמן-פריד בקריסה של שתי החברות שלו, בורסת הקריפטו FTX וקרן הגידור Alameda Resarch. עכשיו, בראיון טלפוני לאתר Axois, הוא מספר מה משמעות הקריסה של החברות שלו לגבי מצבו הכלכלי. בנקמן-פריד מודה שבפעם האחרונה שהוא בדק את חשבון הבנק שלו, נשארו לו 100,000 דולר. רק לפני כמה חודשים בנקמן-פריד היה שווה 26 מיליארד דולר. ״בעיקרון, כל הכסף שלי היה קשור בחברה״, הוא מודה בראיון.

הוא מודה שרגולציה הייתה יכולה למנוע את הנפילה הגדולה שלו ושל החברות שלו. ״בהחלט יש מידה שבה אני מתחרט שלא היה שם מישהו, שהוא לא אני, שהיה יכול להיות אחראי על מניעת ניגוד עניינים. אני מתחרט שלא הייתה שקיפות ודיווח לגורמים חיצוניים״, הוסיף. לאחרונה, בשימוע בנוגע לפשיטת הרגל של FTX, נטען נגדו כי בנקמן-פריד ניהל את החברות שלו כמו חשבון פרטי.

"בהחלט יש מידה שבה אני מתחרט שלא היה שם מישהו, שהוא לא אני, שהיה יכול להיות אחראי על מניעת ניגוד עניינים. אני מתחרט שלא הייתה שקיפות ודיווח לגורמים חיצוניים", אמר בנקמן-פריד

בראיון אחר, שהתקיים ב-16 בנובמבר ופורסם אתמול ע״י היוטיוברית טיפאני פונג, בנקמן-פריד דיבר על הניסיון שלו להיות גורם משפיע על הפוליטיקה האמריקאית. הוא היה ידוע בשנתיים האחרונות כתורם השני הכי גדול למפלגה הדמוקרטית. אך בראיון הוא מספר כי תרם בסתר סכומי כסף דומים גם לפוליטיקאים מהמפלגה הרפובליקנית. ״כל התרומות שלי לרפובליקנים היו בחשאי״, הוא מספר. ״לא בגלל עניינים רגולטורים, אלא בגלל שעיתונאים מתחרפנים אם אתה תורם לרפובליקנים. הם סופר ליברלים ולא רציתי להיכנס לקרב הזה״.

בראיון הוא מתחמק מלענות על שאלות כמו מה קרה לכספים של לקוחות FTX והאם באמת הייתה לו גישה מלאה לכספים של לקוחות דרך Backdoor למערכת. עוד הוא טוען כי קרן השקעות גדולה הציעה לו 4 מיליארד דולר לקנות את FTX, אך זה קרה רק אחרי שהחברה כבר פנתה לפשיטת רגל. הוא לא מציין באיזו קרן מדובר. לדברי פונג, חלקים מהראיון הושמטו לבקשת בנקמן-פריד.