בשבוע שעבר וואטסאפ הודיעה סוף סוף שתאפשר לנו לשתף את המיקום בזמן אמת. האם היא תעקוב אחריכם? כנראה שלא. כאן יש שאלות ותשובות בנושא. עכשיו אנחנו פה בשביל להסביר איך מפעילים את זה.

בתחתית חלון שיחה פרטית או קבוצה, לוחצים על הפלוס (או סיכה באנדרואיד). משם בוחרים במיקום, ומשם "שתף/י מיקום חי".

בוחרים אם לשתף את המיקום ל-15 דקות, שעה או 8 שעות, מוסיפים הודעה כמו "בדרך" ושולחים.

כל מי שבקבוצה יכול לראות איפה אתם, ואתם יכולים לראות על גבי מפה איפה נמצא כל אחד ששיתף את המיקום שלו בקבוצה. במפה תראו שמות ותמונות פרופיל.

בכל שלב אפשר להפסיק את השיתוף מתוך המפה או מתוך חלון השיחה בלחיצה על "הפסק שיתוף" - ברגע שתלחצו, תעלמו מהמפה.

פשוט, לא?