חפשו את הסייל

מעריצות אסוס כבר יודעות: לפני שהולכים לחפש את החצאית ההיא או הנעליים - בודקים קודם כל האם יש מציאות במחלקת הסייל. לרוב, האתר יציג את ההנחות בהבלטה, אבל אם לא - פשוט חפשו אחר המילים Sale או Clearance. בסיום, וכדי להימנע מפדיחות, מומלץ להדפיס ולשמור את קבלת הרכישה או אישור העסק.

הכתבה בשיתוף PayPal ישראל

בחרו סיסמה חזקה

כן, אנחנו יודעים. הכי קל להירשם לאתר עם הסיסמה של פייסבוק, שהיא גם הסיסמה של הג'ימייל והסיסמה של הבנק. זה קל - אבל לא חכם. הדבר דומה לשימוש במפתח אחד עבור האוטו, הבית והמשרד - אם משהו קורה למפתח, אתם בצרות. בחרו סיסמה חזקה שכוללת מספרים ואותיות, ועדיף גם משהו שתזכרו בעתיד.

אין תמונה
חפשו את המנעול

חפשו את המנעול

קניות ברשת הן אמנם דבר שבשגרה, אבל זה לא אומר שכל אתר שתכנסו אליו בטוח עבורכם. אז לפני שאתם שולפים את כרטיס האשראי ודאו שהחיבור מאובטח וחפשו בשורת הכתובת את אייקון המנעול. אם אתם קונים ברשת דרך PayPal, כדאי שתדעו שהקנייה כבר בטוחה מאחר שהמוכרים באתרים אינם חשופים לפרטי כרטיס האשראי שלכם: התשלום עובר אליהם באמצעות PayPal באופן דיסקרטי ומאובטח.

מה עם משלוחה?

האתרים הגדולים כבר מכירים בכוח הקנייה של ישראלים, ולרוב מעניקות שירותי משלוח נוחים. אם בכל זאת הגעתם לאתר או אולי מוצר שאי אפשר לשלוח לארץ, למשל - טלפונים סלולריים מסוימים, השתמשו בחברות השילוח המקומיות, שמציעות כתובות אמריקאיות. בין החברות הפופולריות אפשר למנות את Buy2USA, TNT ומאסטופ.

יש לכם את זה במידה 6?

אם אתם קונים בגדים או נעליים, שימו לב שלא כל אתר מציג את המידות המקובלות בארץ. כדי שלא תתאכזבו מבגד גדול או קטן מדי, עשו את המאמץ ומדדו את עצמכם, האמת שזה אפילו יכול להיות מהנה.

אז קודם כל, חשוב לזכור לא למדוד את עצמכם כשאתם עטופים בחרמונית, ועדיף גם יחפים. שנית - צריך לדעת גם מה למדוד ואיפה, הנה מדריך מקוצר:

חזה - מדדו באזור הרחב ביותר, לרוב בגובה הפטמות

מותניים - מדדו באזור הצר ביותר (רק בלי לרמות ולהכניס את הבטן)

ירכיים - שוב חוזרים לחלק הרחב של הירכיים כשהם צמודות אחת לשנייה

לגבי נעליים, שימו לב: באתרים סינים המידות תמיד קטנות. לכן, כדי לוודא שאתם מזמינים את המידה הנכונה, מומלץ ליצור קשר עם המוכר לפני הרכישה.

אין תמונה
זול מדי? אולי זה מזויף

השקע מתאים לתקע?

אם אתם קונים מוצרי אלקטרוניקה, זכרו לוודא שהחיבור לחשמל מתאים לארץ, ואם לא - בדקו שמוצר מגיע עם מתאם. נכון, תמיד אפשר לרכוש מתאם בטמבוריה הקרובה לביתכם, אבל אם אתם כבר מזמינים מחו"ל - עדיף לקבל את המוצר מוכן לשימוש.

הטילו ספק

הקוסמטיקאית שלך אמרה שאת חייבת קרם באלף שקל? סביר להניח שתמצאי אותו בחצי מחיר ברשת. אבל חשוב להיזהר. אם מדובר במוצר מזויף, במקרה הרע - בזבזת כסף, במקרה הגרוע - את עלולה להזיק לעור הפנים.

אז איך יודעים אם המוצר אמיתי? לפני הכל בדקו את המחיר - אם מדובר במחיר נמוך משמעותית מכל מקום אחר שבו ראיתם את המוצר - אולי כדאי לוותר על הסיכון.

שנית, השוו את הפרטים הקטנים: האם האריזה זהה? ומה עם גודל המיכל? בדקו גם את תאריך התפוגה - יכול להיות שזו הסיבה שהמוצר זול כל כך?

ולסיום החלטתם שאתם רוצים לנסות משהו חדש? בקניה הראשונה בחרו באריזה קטנה כדי לא להתאכזב במידה שהמוצר לא יתאים. שימו לב, לא ניתן להחזיר מוצרי קוסמטיקה שנפתחו.

לפתיחת חשבון PayPal לחצו כאן

יש לכם טיפים נוספים? שתפו אותנו בתגובות או בפייסבוק