ווייז וגט טקסי כבר שינו את העולם, אבל בארצנו הקטנטונת יש עוד המון אפליקציות מוצלחות עם שאיפות גדולות. למעשה, לפעמים זה אפילו קשה לעקוב אחרי כל האפליקציות שיוצאות לשוק בכל שבוע. אספנו בשבילכם 10 אפליקציות חדשות ומגוונות שיוכלו לשמש אתכם היטב. הקדשנו חלק נכבד למשחקים חדשים, כי זה אחד התחומים בו המפתחים הישראלים פעילים למדי.

אחרי החגים: האפליקציה שתחזיר אתכם לגזרה

האפליקציה Women Workout, כפי שאתם בטח מייד מבינים, מיועדת לנשים שמעוניינות ומתעניינות באימון גופני. היא מכילה יותר מ-180 תרגילים שונים שכל אחד מהם זוכה להסבר ברור כיצד יש לבצעו, וכן מלווה בסרטון וידאו שמציג את הדרך הנכונה. אפשר גם להשתמש בתזכורות כדי לא לשכוח לבצע את התרגילים בשעות כאלה או אחרות של היום, אפשר לקבוע את אורך האימון ואפילו אפשר לשמוע הערות של מאמן אישי. אפשר גם לבדוק סטטיסטיקות ולדלג על תרגילים שלא מתאימים ברגע מסוים נתון.

 

מעקב משקל

אפליקציה אחרת שתעזור לכם לשמור על הצורה החיצונית, במיוחד בתקופת החגים, היא קצת וותיקה יותר ומכונה 'מעקב משקל', והיא מבית היוצר הפורה של איתן גולדשטיין. אפליקציה זו מאפשרת לעקוב אחרי המשקל, לקבל מידע סטטיסטי מגוון, לבדוק מסת גוף והיקפים, לחשב מהי כמות הקלוריות שמומלץ לאכול ביום ועוד.

מלאך שומר: אפליקציה למצבי חירום

הרגשה של בטחון אישי היא אחד הדברים החשובים ביותר, וזה מה שמנסה האפליקציה MyAngles להקנות למי שמתקין אותה. היא מאפשרת, בעת צרה, לשלוח הודעת מצוקה לעד חמישה אנשים שונים. חמש לחיצות מהר על הווידג'ט של האפליקציה הזו גורמות לשליחת מסרון מוגדר שוב ושוב לאותם מלאכים עם הודעה שכוללת מיקום מדויק ושעה וכל מידע כדי שניתן יהיה לאתר את שולח ההודעה בקלות, כולל קישור למפות גוגל. ההודעות נשלחות עד שהמשתמש מפסיק באופן יזום את מצב החירום.

 

למי שמפחד למחזר בגדים

האם אתם מאלה שמגדירים את עצמם כמודעים לעצמם בהיבט האופנתי ומקפידים מאוד על הלבוש שלהם? חוששים מאוד ללבוש ביום מה שלבשתם בדיוק לפני שלושה ימים? לא רוצים להגיע לשני אירועים משפחתיים שקרובים זה לזה עם אותם בגדים? DressNpress יכולה לעזור לכם. היא מאפשרת לכם לצלם בכל יום את מה שאתם לובשים כך ולעקוב אחרי התמונות בלוח שנה קל לגישה. אפשר גם להוסיף הערות, לערוך קצת, וגם לשתף את התמונות שלכם. מיועד ל-iOS בגרסה 6.0 ומעלה

משחקים בפלסטלינה

אחד המשחקים היפים, לפחות על פניו, שמיועדים לילדים (אבל לא רק), הוא iPollute. זהו משחק מבית Crafty Arcade שהוא סטודיו של אב ובת בשם אבישי והדס נועם. השניים השתמשו באנימציות של פלסטלינה מעל רקעים שונים - אנימציות שיוצרים באמצעות הזזות קלות ומורכבות של דמויות הפלסטלינה - כדי ליצור משחק שמלמד מה יכולות להיות התוצאות של פעולותינו על סביבת החיים שלנו. זהו מעין משחק פאזל שמכיל הרבה נתיבי פעולה, כשאת ההשפעות של כל בחירה רואים מייד בפני השטח. המשחק מרהיב עין, והוא זמין בינתיים לאייפון בלבד.

iPollute Trailer from Avishay Noam on Vimeo.

2048 - הגרסה המתקדמת

במשך זמן מה המשחק 2048 הצליח לשגע את האנשים. אבל למה לא להתפתח? זה בדיוק מה שמציע המשחק Evolve Puzzle שלוקח את המספרים והופך אותם לדמויות שחיבורן מעלה את הדמות החדשה שנוצרת שלב בהתפתחות האנושית, ובהמשך, גם בהתפתחות החי-זרית, לפחות לפי מוחם הקודח של היוצר דן נעים וחבריו ב-PapaFrog. יש גם טוויסט בעלילה: מדי פעם מופיעים במסך המשחק בונוסים ולפעמים צריך להחליט האם לתפוס אותם כדי לשפר את התוצאה או לבחור לבצע הצמדה. פשוט ממכר כבר אחרי כמה דקות. 

בחן את השכל שלך

עוד משחק פשוט עם פוטנציאל התמכרות גבוה הוא Color Tapper - Stroop Effect. המשחק מציע שלושה מצבי משחק שונים ובכולם המטרה היא ללחוץ על התשובה הנכונה שקשורה לשאלות צבעים. כמובן שיש הטעיות. כך למשל מתבקשים ללחוץ על הצבע של המילה הכתובה. היא יכולה להיות מוצגת בצהוב, למרות שהיא אומרת ללחוץ על כחול. בקיצור שלל תעלולי מוח שקשורים לצבעים שונים ומגוונים. עבור iOS 7.0 ומעלה.

  • חינם
  • ל-iOS 

מקלדת של סמיילי

האפשרות לבחור מקלדת אחרת במקום מקלדת ברירת המחדל היא מאותם דברים שנחשבים כלחם וחמאה למשתמשי אנדרואיד עוד מהיום הראשון כמעט. IconMe Keyboard היא מקלדת כזו, שפותחה על ידי אורן שמיאל, היא מאפשרת לשלב בקלות צלמיות, חייכנים, כרזות ושאר סמלים צבעוניים למי שאוהב לשלב את הדברים הללו בכתיבה שלו, תוך שהיא מפענחת את הכתוב ויודעת להציע צלמיות מתאימות לנושא הכתיבה. מקש מיוחד במקלדת משתנה בהתאם להיצע, ומספק את הגישה לצלמיות. יש עוד דברים כמובן כמו השלמה אוטומטית. תומך בעברית ובאנגלית.

 

 קוסמופוליטן כחול לבן

החיים יפים יותר כשיש אהבה, רומנטיות ואינטימיות עם בן/בת זוג. האפליקציה Love & Relationships Feeder, שנקראה לא מזמן Insites, היא מעין מגזין שמביא לקורא סיפורים, עצות, כתבות ועוד שאמורים לעזור למצוא בני זוג, מצד אחד, או לשמור על האינטימיות של בני זוג לאחר שהם כבר הפכו לכאלה. המגזין מתעדכן במאמרים חדשים כל הזמן, ואפשר גם להשאיר תגובות. העיצוב בהחלט מתאים לנושא. זמין בחינם לאנדרואיד, אבל המפתח מספר שבקרוב גם תהיה גרסה ל-iOS.

 צרכנות חכמה: כמה נשאר בכרטיס המתנה?

הימים בהם קיבלנו תלושים כספיים לחג, כבר כמעט וחלפו להם לעד. כיום במקום לקבל תלושים מקבלים כרטיס מתנה, שהוא מעין כרטיס אשראי שטעון מראש בסכום מסוים שאפשר לבזבז. ברשתות רבות גם מאפשרים לרכוש כרטיסי מתנה טעונים, כך שאפשר לצבור לא מעט כרטיסים כאלה במשך הזמן, כרטיסים שזמן התפוגה שלהם הוא מספר שנים כיום. האפליקציה ' גיפטי- ארנק כרטיסי מתנה וטעינה' מאפשרת לעשות סדר בבלגאן. מכניסים את נתוני הכרטיסים ומקבלים מידע על היתרה שלהם וכן על העסקאות שבוצעו בהם, כך שלא צריך לשאול את המוכר בחנות המסוימת כמה נשאר בכרטיס. בקרוב גם לאייפון.