האפליקציה שתמצא לכם בייביסיטר - וגם תשלם לו

אם אתם הורים לילדים קטנים, הצורך למצוא מי שישמור על הילדים כשאתם יוצאים לסידורים או לבילוי בטח הכביד עליכם לא פעם. בעידן שבו לוחות המודעות הולכים ונעלמים מן העולם, נשאר תחום השמרטפות ככזה המתפרסם בעיקר מפה לאוזן.

אפליקציית Babysitting היא, אם תרצו, ה-Waze של מחפשי הבייביסיטרים בישראל. אחרי רישום קצר וחד פעמי, היא תסתמך על רכיב ה-GPS במכשיר ותציג כמה בייביסיטרים נמצאים ברדיוס של עד 5 קילומטר ממיקומכם. מכניסים תאריך ושעה ובמסך התוצאות ניתן לקבל רשימת שמות של כל השמרטפים שפנויים, המרחק שלהם מכם וגם התעריף השעתי שלהם. בלחיצה על כל אחד מהם ניתן גם לקרוא כמה פרטים עליו, כיצד הוא דורג על ידי משתמשים אחרים ובאילו אמצעי תשלום ניתן לשלם לו.

 

ניתן להציע עבודה לכמה בייביסטירים ולבחור אחד מהם, לקיים איתם צ'אט דרך האפליקציה או לשוחח עמם בטלפון. במהלך השמרטפות ניתן להפעיל מונה ולשלם בדיוק על הזמן ששמרו על הילדים. אבל הכי שימושית כנראה היא היכולת לשלם להם באמצעות כרטיס אשראי במקום להסתבך עם מזומנים ועודף.

כך או כך, אנחנו הופתענו מגודלו של המאגר: כ-700 בייביסיטרים היו זמינים עבורנו באזור שכונת רמת החייל שבתל אביב, 176 באזור העיר רחובות ועשרות באילת ובקרית שמונה.

אם אתם דווקא בייביסיטרים – תוכלו להציע את שירותכם באמצעות ממשק ניהול מיוחד של האפליקציה לאחר שתבחרו את האפשרות המתאימה במסך הראשי.

להורדה: אנדרואיד | | iOS

שעון מעורר סמכותי

כבר מזמן שכחנו איך נראה שעון מעורר מרוב אפליקציות שהחליפו אותו, אבל המכשירים החכמים שלנו עדיין לא חכמים מספיק להבין שאנחנו לא אנשים של בוקר ושרובנו מכבים את השעון וחוזרים לישון. חברות הפיתוח עושות מאמצים להיות מקוריות בתחום הזה וגם מיקרוסופט הוציאה אפליקציה כזו, שאולי היא זו שתצליח להעיר אותנו בבוקר.

 

Mimicker הוא שעון מעורר עם מגוון האפשרויות המוכרות מכל שעון: חזרה קבועה על פי ימים בשבוע, נודניק ובחירת המנגינה שתתנגן כשיגיע הזמן לקום. אך החידוש העיקרי בו הוא מגוון המשימות שהוא מבקש למלא - מדקלום של ביטוי בקול רם, דרך חיפוש של חפץ בצבע מסויים ברחבי החדר ועד הוראות להצטלם בהבעת פנים מסוימת.

האפליקציה יודעת לנתח את התמונות המצולמת או קטעי ההקלטות באמצעות טכנולוגיה שמכונה Project Oxford מבית מיקורוספט, המסוגלת לבצע ניתוח תמונה מתקדם באמצעות אלגוריתם ייחודי. כל עוד לא תשלימו את המשימות כראוי, האפליקציה תבין שכנראה אתם לא מספיק ערניים והמנגינה תמשיך להתנגן.

להורדה: אנדרואיד

רשת חברתית אחת לכולם

כמה פעמים יצא לכם שהתלבטתם אם כדאי לעלות פוסט מסוים לפייסבוק או לאינסטוש, או שאולי לא כדאי שהבוס בעבודה יראה אותו? כמה פעמים רציתם להעלות תמונה מערב צוות בעבודה אבל אז חשבתם פעמיים והחלטתם שהיא לא תעניין את חברי הילדות שלכם?

The WAIT is over - Meet our new app Galaxia!Experience social in a whole new way.https://bnc.lt/GalaxiaLaunch** mobli users: Please login with your mobli username and password.

Posted by Mobli on Thursday, March 17, 2016

 

Galaxia היא אפליקציה ישראלית מבית מובלי (האנשים שהמציאו את "יו!"), שמאפשרת לכם להקים מין רשתות חברתיות קטנות וכך לבצע הפרדה בין "עולמות" שונים בחייכם. אפשר לפתוח "פרסונות", שהם פרופילים נפרדים, עבור החברים בעבודה, חברי הילדות, השכנים, או כל קבוצת חברים אחרת. לכל פרופיל תשייכו עולמות תוכן שיעניינו רק אותו. כל עולם יכול להיות ציבורי, פרטי או שהכניסה אליו תעלה כסף.

בכל עולם תוכלו לעשות כל מה שאתם רגילים לעשות ברשת חברתית: לשתף, להגיב, ליצור דיונים ואף לשדר וידאו ב"לייב" עבור החברים. כך שאם שיקרתם לבוס שאתם חולים ובפועל הלכתם לים – תוכלו לעלות תמונות מהים עבור החברים וסטטוסים מעוררי רחמים עבור החברים לעבודה.

כרגע האפליקציה זמינה לאייפון, אך אמורה להגיע לאנדרואיד תוך מספר שבועות.

להורדה: אייפון

האכילו את האפרוחים תפוחים

ולסיום, עוד דרך נחמדה להעביר בהנאה זמנים מתים. המשחק הישראלי Three Chicks and Friends מגולל את סיפורם של שלושה אפרוחים, שעורכים מסע בעולם תלת מימדי ועשיר בפירות אקזוטיים. אך לאפרוחים, כמובן, אורבות סכנות רבות: פצצות, מלכודות וגם מפלצות נמצאות שם, על הדרך.

 

המטרה היא לאכול את הפירות בהנאה ולעלות במעלה השלבים, אך להיזהר שלא לאבד את כל האפרוחים. ניתן גם לקנות תוספות שונות תמורת סכום כסף סמלי, אך אלה לא הכרחיות בכדי לסיים את המשחק.

להורדה: אנדרואיד | iOS