אין תמונה
איך היא עושה את זה?

הטלוויזיה שלנו מלאה ב"פורנו אוכל" - תוכניות על גבי תוכניות של אנשים מבשלים דברים שלפחות נראים טעימים. אפילו העובדה שאנחנו לא טועמים, או אפילו מריחים, לא מונעת מאיתנו להמשיך לצרוך עוד ועוד מתוכניות האוכל האלה.

לא שיש לנו בעיה, להיפך. גם אנחנו רוצים לנגוס קצת מהצלחת החמה הזאת על המרקע. אז הנה כמה אתרים שכדאי לכם לראות בשביל שהם יעוררו לכם קצת את התיאבון. או יגרמו לכם לרצות להקיא את כל תכולת הקיבה שלכם. גם זה עובד.

אלפי קלוריות בביס אחד

Epic Meal הוא כבר אחד מערוצי היוטיוב הנצפים ואהובים בעולם, ומסיבה טובה - חבורת שרירנים הקנדית נותנת פייט מצחיק לכל תוכניות האוכל באשר הן. כבר שנתיים שהאנשים האלה מתגרים במוות ומבשלים את הדברים הכי איומים, שמנוניים ודוחים (או טעימים) שאתם יכולים לחשוב עליהם. זה גם מגיע לעשרות אלפי קלוריות, ולפעמים גם למאות אלפי קלוריות, ארוחה שמבחינה קלורית תספיק לכם לשבוע.

בואו להיות החברים של נקסטר בפייסבוק

Epic Meal המציאו את תוכניות הבישול מחדש. הם מתגרים בבלוטות הטעם של העדינות המזוייפת של תעשיית האוכל ומחזירים את הגלגל לשנות התשעים המאושרות, אז חיפשנו את ההמבורגר הכי שמן בשטח. עכשיו הם עובדים על פורמט לתוכנית טלוויזיה ועל ספר בישול חדש. הקנדים הולכים להשתלט על עולם הקילונריה. היכונו.

לקינוח, קחו לסיבוב את סוכרית הגומי הגדולה בעולם. אתם גם יכולים לרכוש אותה. אם אתם בקטע של לבזבז כסף על דברים דוחים ומיותרים.

גאדג'טים מטוגנים

הנרי הארגרבס, אומן מניו זילנד שחי כיום בברוקלין, ומתפרנס מצילום, בן היתר מצילום אוכל. כפרויקט אישי הוא החליט לעשות סט צילומים לגאדג'טים מטוגנים. אל תנסו את זה בבית.

אוכל מדבר 

אם אתם הולכים להיפרד מהחברה שלכם, אנחנו מציעים לכם דרך חדשה ומקורית לעשות את זה - שילחו להם פודסטגרם. אתם בוחרים את המיקום, את האוכל, מקליטים הודעה ועכשיו מילקשייק ענק יוכל להגיד בקולכם לחברה שלכם שזה לא היא, זה אתם.

 

 

 

אוהבים סמוסה? הו, אתם הולכים ליהנות.

ואם אתם אוהבים את המתחרה המקסיקנית של הסמוסה, הטאקו (למה מתחרה? ככה החלטנו), בואו לגלות את ההיסטוריה של הטאקו.

טוב, קצת הגזמנו עם הסמוסה והטאקו, לא בדיוק מאכלים פופולריים בישראל. אבל אתם בטוח אוהבים טוסט גבינה. אם זה נשמע לכם יותר מתאים, אתם יכולים לעבור מיד לאתר טוסט הגבינה החברתי בו גולשים מהרשת חולקים את המתכונים המיוחדים שלהם לטוסט גבינה.

למקצוענים יותר אנחנו ממליצים לעבור לאקדמיה לטוסט גבינה.

אי פעם תהיתם איך נראה אוכל מבפנים? ספויילר - לא מגרה במיוחד.

ממתקים שנראים כמו ספגטי

ליפנים יש מערכת יחסים משונה עם ממתקים. את רוב הממתקים שם לא תמצאו בשום מקום אחר בעולם. למה? כי הממתקים שלהם נראים בעיקר מטופשים ולוקח הרבה יותר מידי זמן לעשות אותם ולא ברור מה הטעם שלהם. אבל אם אתם אוהבים לאכול ארוחת ספגטי שהיא בעצם ממתק מיניאטורי, הנה ההזדמנות שלכם. העולם מלא בסרטוני פתיחת ממתקים יפנים, והצפייה בהם היא תחביב משל עצמו.

 

 

בכלל יש אנשים שטוענים שאוכל הוא יצירה אומנותית, ויש אנשים שממש יוצרים יצירות אומנות מאוכל. אמי בוטון החליטה להוכיח את זה בעצמה עם "סיריאליזם" - יצירות אומנות שהיא הרכיבה אך ורק מארוחות בוקר.

הצלם האוסטרלי קארל וורנר לעומת זאת אוהב לצלם צילומי נופים שבנויים אך ורק ממאכלים.

>> לצפייה בתוכנית המלאה