1. נודלס

    הזמנתם טייק אוויי מאסתייתית והמשלוח הגיע בקופסת קרטון. אם אתם אוכלים מתוך הקופסה הצרה הזו – אתם עושים טעות חמורה. מסתבר שאם פותחים את קיפולי הקופסה בצדדים ופורשים את הקרטון מקבלים למעשה קערה חד פעמית נוחה הרבה יותר לאכילה. יעבוד כמובן גם עם אורז וכל תבשיל אחר שמגיע בתוך קופסאות כאלה. על לא דבר!
  2. בננה

    איך מקלפים בננה? התשובה המתבקשת היא – מתחילים בגבעול שמחבר לאשכול, נכון? אז זהו, שלא! מסתבר שהדרך הנכונה לקלף בננה היא ממש כמו שעושים קופים – ללחוץ על החלק העליון שלה, לדחוף את הפרי החוצה, והקליפה מתפצלת לשניים בחלק התחתון כך שניתן לקלף אותה בקלות רבה יותר.
  3. קאפקייק

    בין אם אתם מאלה שמקלפים את כל גביע הנייר לפני האכילה או רק חלק אחד בכל פעם, יש לנו חדשות בשבילכם – אתם עושים את זה לא נכון. את הקאפקייק יש לחצות לשניים לרוחב (כלומר להפריד בין החלק העליון לתחתון, כך שעדיין תישאר שכבת עוגה מתחת לציפוי) ואז לאכול את שני החלקים כמו כריך. נסו ולא תצטערו.
  4. אננס

    הפרי האקזוטי הוא לא רק יקר ומסובך לחיתוך, אלא שהקילוף שלו (חיתוך כל החלקים החיצוניים שלו) מבזבז לא מעט בשר פרי מתוק. הנה טיפ שישנה את חייכם (או לפחות את הדרך שבה אתם אוכלים אננס): אתם יכולים פשוט להשתמש בקוצי הפרי כדי לתלוש חתיכות נפרדות ולנשנש אותן ככה. הנה, אפילו חסכנו לכם שטיפה של סכין ומזלג!
  5. המבורגר

    מה אנחנו כבר יכולים לחדש לכם באכילת המבורגר, תשאלו? ובכן, כשאתם מרימים את ההמבורגר שלכם לנגיסה, החזיקו אותו הפוך. למה הפוך? כי החלק העבה של הלחמניה – הכיפה – יציב יותר לאחיזה, והוא יספוג את הרטבים ומיצי הירקות והבשר כך שלא ירטיבו ויסמרטטו את התחתית הדקה של הלחמניה. כמה פשוט, ככה גאוני.




    >> טריקים לנשנוש חטיפים שאתם חייבים להשתמש בהם