כנס ההייטק JOURNEY של EY וקשת ייערך, בפעם ה-24, מחר (שלישי) בתל אביב. הפעם הכנס יתמקד בקפיצה המטאורית שעברה תעשיית ההייטק בשנה האחרונה. בין הדוברים יהיו מנכ"לים ובכירים באקו סיסטם של תעשיית ההייטק בישראל. 

במסגרת הכנס גם יתקיים אירוע הגמר של תחרות The Pitch, תחרות הסטארט-אפים המובילה של התעשייה ובה יבחרו נציגי הקרנות והמשקיעים המובילים בישראל את הסטארטאפ המנצח.  מבין 20 החברות שהתחרו באירוע חצי הגמר הגיעו 7 פינליסטיות ומחר תיבחר החברה המנצחת שאולי תהפוך ליוניקורן הישראלי הבא.

אלה החברות שהגיעו לגמר, לפי סדר העלייה להצגת הסטארטאפים באירוע:

  1. Minta   

    מינטה מבצעת מהפכה בכל התחום של קידום המוצרים בוידאו עבור בעל חנויות און ליין. בעזרת אלגוריתם חכם החברה מבצעת אוטומיזציה שלמה לכל תהליך היצירה ופרסום של פרודקט וידאו. ובכך מעניקה לבעלי החנויות את האפשרות לקדם ולהציג את המוצרים שלהם בוידאו ברשתות החברתיות ללא מאמץ. בלחיצת כפתור האלגוריתם הופך את כל הקטלוג של בעל החנות לסרטוני וידאו ממותגים ומוכנים לשיתוף ופרסום ברשתות החברתיות. 

  2. nSure.ai 

    אנשור אי איי הינה חברת סאטארטאפ בתחום מניעת ההונאות למוצרים דיגיטליים. העולם היום הופך יותר ויותר דיגיטלי, מוצרים נרכשים באופן דיגיטלי ואף הופכים להיות דיגיטליים במהותם (כסף דיגיטלי, כרטיסים, תוכנות, משחקים ועוד). עם הפופולריות הגדלה של המדיום הזה, ועם היכולת לבצע הונאות בסקייל גבוה בעולם דיגיטלי שכזה (משלוח המוצר מתבצע באופן מיידי ללא כתובת פיסית) דרושות טכנולוגיות המאפשרות להתמודד עם "לחץ הונאות" גבוה ועם מסחר בסיכון.

  3. myAir food tech

    תחום הוולנס הוא כבר מזמן לא טרנד חולף. בעולם שבו מנהלים שגרת אימונים ודיאטה קפדנית, אין סיבה שלא ננהל גם את הלחץ שלנו. myAir  מפתחת מזון פונקציונאלי מותאם אישית ומתמחה בניהול לחץ כרוני. הלקוח יוכל לקבל בכל חודש קופסה עם חטיפי בריאות המכילים צמחים (סופרפוד) שנמצאו מחקרית כמפחיתי לחץ, המותאמים לצרכים האישיים של הצרכן הספציפי. המנגנון מבוסס למידת מכונה, והוא מנתח פרופיל פיזיולוגי ופסיכולוגי בכדי להבין טוב יותר כיצד מתח משפיע על כל צרכן ומהם המוצרים המתאימים לו.

  4. AirwayZ Drones

    אירוויז הוקמה על ידי יוצאי חיל האוויר והמטרה שהם הצהירו עליה היא לשנות את הדרך בה מנוהלים השמיים מעל העיר. החברה פיתחה פתרון ייחודי לניהול מרחב אווירי דינאמי לרחפנים, המאפשר הפעלה של ציי רחפנים לטובת משימות מסחריות כגון משלוחים, אבטחה, בדיקות, רשויות וכד׳ - תו״כ סנכרון ופעולה בטוחה באותו האזור. מערכת ניהול המרחב (UTM -Unmanned Traffic Management) מבוססת בינה מלאכותית ומאפשרת את ׳למידת׳ הסביבה.

  5. Edge Gaming

    פלטפורמה שרוצה לעשות מהפכה באופן שבו גיימרים חווים את המשחק, מתממשקים איתו ועם מועדוני ה- Esports האהובים עליהם. מדובר בפלטפורמת אקדמיית Esports, המופעלת על ידי טכנולוגיית אימונים חדשנית שמפתחת מיומנויות קוגניטיביות ומשחקיות, מוטמעת במשחקי ה- Esports הפופולריים ביותר.

  6. X-trodes ltd

    חברת סטארט-אפ ישראלית בתחום הביוקונברג'נס, (Bio-Convergence), אשר פיתחה טכנולוגיה חדשנית לניטור ואנליזה של סיגנלים פיזיולוגיים ונוירולוגיים בסביבה בייתית ובפעילות יומיומית. לדברי היזמים, הפתרון נולד מתוך חזון לאפשר ניטור פיזיולוגי מרחוק 24/7 באופן עצמאי בבית, מחוץ למרפאות ובתי החולים, בהם נהוג לבצע בדיקות מסוג זה. בשונה מהאופן שבו מתבצעות בדיקות אלו היום, המוצר יאפשר לבצע ניטור אלחוטי, בעזרת אלקטרודות יבשות, ללא צורך בג'ל ודבקים רפואיים עבור הצמדתן לגוף הנבדק. 

  7.  

    Insurights

    ביטוח בריאות הוא הוצאה מהגדולות ביותר למעבידים בארה״ב ומסתכם בכ-8,000 דולר לכל עובד בשנה. מצד שני, שני שליש מהעובדים בארה״ב אומרים שאין להם מושג על מה הם מכוסים. אינשורייטס פיתחה את זואי, אחראית הבריאות הוירטואלית הראשונה לארגונים. זואי יודעת לנתח כל פוליסת בריאות בצורה אוטומטית ולאחר מכן לענות לכל עובד על כל שאלה לגבי הכיסוי הביטוחי, לעזור לו/ה למצוא רופאים יותר זולים, ובצורה פרואקטיבית, לעדכן עובדים על טיפולים מניעתיים רלוונטיים אליהם (למשל ממוגרמה). 

     הכתבה מתפרסמת לקראת כנס ה-JOURNEY של פירמת EY וקבוצת קשת 12