אם עד היום היה נדמה שאפשר לסמוך על מקוריות המותג ברשתות מוכרות בקניון ובחנויות גדולות, תחקיר הזיופים של לי אברמוביץ' הראה צד אחר של המשוואה. מסתבר, שתעשיית הזיופים הולכת וצוברת תאוצה, והיום כבר לא מדובר בחיקויים ירודים בשווקים, אלא בזיופים ברמה גבוהה, או כפי שאברמוביץ' מכנה זאת: "זיופי על".

המשטרה אמנם מנסה להילחם בתופעה, במסגרת הרשתות הגדולות, אבל קשה מאוד לאכוף את מה שקורה ברשת האינטרנט. מעבר לאתרי המכירות, יש אף קבוצות שמטרתן היא לתווך בין מה שהם מכנים כמותגים לבין הלקוח, כך שהמעקב סביב הנושא בעייתי. איך מתמודדים עם תעשיית הזיופים, והאם המומחים הצליחו לזהות מה חיקוי מה מזויף? צפו בתחקיר הזיופים המלא של לי אברמוביץ'.

תגובת KSP: בטרם ביצוע היבוא המקביל קיבלה ksp אישורים המעידים על כך שהספק הינו מפיץ מורשה מטעם היצרן במדינת היצוא. ksp גם שלחה דגימה אקראית מכל משלוח שעונים לבדיקת מקוריות במעבדות היבואן הרשמי, כולן נמצאו מקוריות לחלוטין. היבואן הישראלי מוכר את אותם שעונים במחירים גבוהים מהעולם וכך מנסה למנוע יבוא מקביל וזול יותר.

תגובת "מחסני חשמל": הספקים שעובדים עם הרשת מחוייבים למקוריות המוצר. מבדיקה ראשונית שביצענו מול חברת טיק טיים, הוצג בפנינו אישור מעבדה בארה"ב שמראה שהשעונים של מייקל קורס עברו בדיקה מדגמית ונמצאו מקוריים.

תגובת היבואן "טיק טיים": אנו מתמחים ביבוא מקביל של שעוני יוקרה ומקפידים להעביר בבדיקה מדגמית את הסחורה במעבדה אמריקנית אובייקטיבית לוידוא מקוריות שמקובלת על ידי ענקי מכירה ברשת כפי שעשו עם שעוני מייקל קורס שנמצאו מקוריים.