N12
פרסומת

רה"מ נתניהו חגג יום הולדת 64 בלשכתו: "מקווים שנמשיך ליהנות מניסיונך"

בני משפחתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיעו למסיבת יום הולדת 64 שנערכה בלשכתו כמו גם שרים ועובדי לשכה. שר הביטחון יעלון בירך: "מאחל שתמשיך להוביל את מדינת ישראל בידיים יציבות על ההגה"

פורסם:
משפחת נתניהו בלשכה, אתמול
צילום: לע"מ
הקישור הועתק
משפחת נתניהו בלשכה, אתמול
מזל טוב. נתניהו חוגג יום הולדת | צילום: לע"מ

בלשכת ראש הממשלה בירושלים ציינו אחר הצהריים (א') את יום הולדתו ה-64 של ראש הממשלה בנימין נתניהו, שחל מחר. באירוע השתתפו רעייתו של ראש הממשלה שרה, בנם יאיר, שרים, חברי כנסת ועובדי הלשכה.

"לדעתי אין חכמה גדולה מחכמת חיים, שהיא גם חכמת המעשה ולא רק התיאוריה", בירך שר הביטחון משה (בוגי) יעלון את ראש הממשלה. "לכן, ככל שנוספות שנים לגילך, שבכל אחת מהן התנסויות רבות וניסיון המתורגם לחכמת חיים, כך יש סיבה לחגוג את ימי הולדתך".

בנימין נתניהו, משה יעלון
צילום: לע"מ

יעלון הוסיף כי בחירתו בפעם השלישית של נתניהו לראשות הממשלה מוכיחה כי העם מאמין בדרכו. "אני מאחל לכולנו שנזכה ונמשיך ליהנות מניסיונך העצום, ושתמשיך להוביל את מדינת ישראל בידיים יציבות על ההגה, באחריות ובשיקול דעת בים הסוער שסביבנו לחוף מבטחים. מזל טוב", בירך.

"אני נזכר איך נפגשנו לראשונה לפני 27 שנה, היית בן 37", נזכר חבר הכנסת צחי הנגבי (הליכוד). "מעבר לפיזיולוגיה, אני חייב לומר שאני לא רואה שינוי במאפיינים שהרשימו אותי אז בחדר שלך באו"ם - אותה תחושה של שליחות וראייה היסטורית, עם אנרגיה מנהיגותית וההבנה שבסופו של דבר העם הזה יקום וייפול על היכולת שלו לשרוד בכוחות עצמו".