זירת הרצח באילת (צילום: משטרת ישראל)
זירת הרצח באילת, הבוקר | צילום: משטרת ישראל

נמשכת חקירת הרצח הבוקר (ש') באילת: מפרטים שהגיעו לידי המשטרה עולה כי החשוד ברצח, טבח בן 30 שעבד במלון מג'יק סנרייז בעיר הנופש הדרומית, לקח סכין מטבח איתו הוא עובד, והגיע יחד עם טבח נוסף, לבית אלמוג, משם יוצאות הסעות העובדים לבתי המלון השונים.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

לפי עדי ראייה, לאחר שהשניים הגיעו למקום כשהם שתויים, התפתחה ביניהם קטטה, שבמהלכה שלף החשוד סכין מטבח, ודקר בה למוות את הטבח השני שהגיע איתו, תושב פתח תקווה בן 26, שמשמש כאמור גם הוא כטבח - אך במלון אחר. לאחר המעשה, הוא ברח מהמקום כשהסכין בידו.

המשטרה עדיין לא חקרה את החשוד ברצח, ומחכה שהוא יתפכח מהשפעת האלכוהול. בזכות תיאור עדי הראייה, איתר ראש משמרת הסיור שערך סריקות, את החשוד ברצח, כשהוא הולך באחד הרחובות הסמוכים לזירת האירוע. על פי החשד, ריב על אלכוהול הוא זה שהביא לקטטה.

החשוד הועסק מספר חודשים כעובד קבלן

במלון מג'יק סנרייז, אישרו הבוקר כי החשוד ברצח הועסק במקום: "מדובר בעובד של חברת קבלן שעבד מספר חודשים במלון, אנו משתפים פעולה עם חקירת המשטרה".

החשוד נפצע תחילה קשה ואז הובהל על ידי פרמדיקים של מד"א לבית החולים "יוספטל" באילת - שם נקבע מותו לאחר כשעה וחצי. בהערכת מצב אותה ערך מפקד המרחב, הוטלה החקירה על מחלק התשאול של ימ"ר אילת.