N12
פרסומת

נעלם ממסיבה ונמצא ללא רוח חיים

גבר בן 30 השתכר במסיבה במצפה רמון ואיבד את דרכו. כוחות משטרה הצליחו ליצור עמו קשר, אך הוא לא הצליח להסביר היכן הוא נמצא. היום, מסוק משטרה איתר אותו כשהוא ללא רוח חיים. נסיבות האירוע נבדקות

ניר דבורי
פורסם:
מסוק חילוץ במצפה רמון. ארכיון
צילום: מארק כץ, יחידת חילוץ הר הנגב
הקישור הועתק
מסוק חילוץ במצפה רמון. ארכיון
מסוק חילוץ במצפה רמון. ארכיון | צילום: מארק כץ, יחידת חילוץ הר הנגב

גבר כבן 30 נמצא היום (שישי) ללא רוח חיים, לאחר שהשתתף אמש במסיבה, השתכר ואיבד את דרכו. השוטרים יצרו איתו קשר, אך הוא לא הצליח להסביר איפה הוא נמצא. הבוקר נמצאה גופתו סמוך למצפה רמון.

סמוך לשעה 10:30 דווח למוקד 100 של המשטרה אודות הבחור שהשתתף במסיבה באזור. מדוברות המשטרה נמסר כי במקביל להפעלת אמצעים טכנולוגים לאיתורו, החלו שוטרים לבצע סריקות יחד עם מתנדבי יחידת חילוץ הר הנגב בשיתוף מסוק.

הגבר אותר על ידי המסוק בעומק השטח בסמוך למצפה רמון כשהוא ללא רוח חיים, גופתו נשלחה למכון לרפואה משפטית. משטרת ישראל חוקרת את נסיבות האירוע.