mako
פרסומת

מפגש של לוחמים: משה פרץ ועידן עמדי

משה פרץ הופיע במועדון "זאפה" בירושלים והפתיע את הקהל בגרסאות אקוסטיות ורוקיסטיות רכות ללהיטיו. הפתעה נוספת ציפתה לקהל כאשר פרץ שר עם עידן עמדי את הלהיט "כאב של לוחמים"

שרון רביבו
mako
פורסם:
הקישור הועתק
משה פרץ, עידן עמדי
שלב הגישושים: משה פרץ שר לעידן עמדי "כאב של לוחמים" | צילום: שרון רביבו

משה פרץ, שבימים אלה שופט בעונת העשור של "כוכב נולד" והוכרז כזמר החמישי הכי מרוויח בישראל, הופיע אמש במועדון "זאפה" בירושלים.

מאות מעריצים התקבצו כדי להתרגש יחד איתו ולשיר איתו להיטים כמו "אם את הולכת", "אש" בעיבוד אקוסטי שקט, ו"זיקוקים". בחלק הראשון של ההופעה חרג פרץ ממנהגו וביצע בעיקר גרסאות אקוסטיות וגרסאות רוק רכות, בלדות, לשיריו.

כדי שהקהל לא יתבלבל הוא הבטיח ש"החפלה אוטוטו מתחילה, אני אתכם עד שתתעייפו מלרקוד" ובהמשך גם קיים. את חברי להקתו תדרך פרץ "לזרום איתי - בלי חוקים".

זו היתה הופעה בגרסה אינטימית ומשפחתית. לאורכה קיבל פרץ פתקים עם הקדשות מיוחדות של שירים ושיתף עם הקהל פעולה באופן מלא. הקריא את ההקדשות וגם שר עם כמה מהמעריצים.

באמצע ההופעה ירד משה פרץ לתוך הקהל כדי לשיר עם עידן עמדי את הלהיט הגדול שלו "כאב של לוחמים", שהיה בשנה שעברה "שיר השנה" בכל תחנות הרדיו. עמדי, שהגיע עם הוריו ובת זוגו, היה נבוך מעט בהתחלה אבל שיתף פעולה ושר עם פרץ את השיר, והקהל הגיב בהתרגשות וכפיים.

משה פרץ, עידן עמדי
שלב המבוכה: עמדי קצת מתבייש | צילום: שרון רביבו

משה פרץ, עידן עמדי
שלב היאללה מה אכפת לי: עידן עמדי מצטרף לשיר | צילום: שרון רביבו
פרסומת

משה פרץ, עידן עמדי
אחי, אם תמשיך לעבוד בחדר כושר, בסוף תהיה בריון כמוני. עידן עמדי ומשה פרץ אחרי ההופעה | צילום: שרון רביבו

עידן עמדי והוריו
משפחת עמדי | צילום: שרון רביבו