במהלך התכנית הקרובה של "פבלו, אוכל וחברים", יתרחש אחד המפגשים המרגשים ביותר מאז עלתה התכנית, אחרי שהזמר בעל קול הפעמונים הגיע לאולפן לסשן של שירים ובישולים. יחד שרו השניים את להיטו של ד'אור, "קול מהשמיים", וכמובן הכינו כמה מנות משובחות. קבלו הצצה ראשונה לפני כולם, וכמובן, את מתכוני התכנית. 

אנטיפסטי

בטטה אחת
חציל אחד
בצל אדום אחד
2 פלפלים אדומים 
סלסלת פטריות
קישוא אחד
2 תפוחי אדמה
3 כפות שמן זית
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. חותכים את כל הירקות, ומסדרים בתבנית אפייה עם נייר אפייה.
  2. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש לכ-200 מעלות למשך כ-40 דק' עד שהירקות מוכנים ומקבלים צבע יפה.

פסטה מיטבולס

חבילת ספגטיני
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות
2 כפיות שום כתוש
תבלינים לפי הטעם: אורגנו יבש, צ'ילי גרוס, אגוז מוסקט ומלח
חצי כוס יין אדום
כוס מים
כף סוכר
עלה דפנה
חופן בזיליקום

למיטבולס:
חצי ק"ג בקר טחון
בצל לבן אחד
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
ביצה אחת
כף פירורי לחם
תבלינים לפי הטעם: מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, כמון

אופן הכנה:

  1. מכינים את הרוטב: מטגנים את השום במחבת עד להזהבה.
  2. מוסיפים עגבניות מרוסקות ומערבבים.
  3. מוסיפים יין אדום ומים מרתיחים ומבשלים מספר דקות על אש נמוכה.
  4. מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב וממשיכים לבשל מכוסה.
  5. מכינים את כדורי הבשר: טוחנים במעבד מזון את הבשר, הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה.
  6. מוסיפים ביצה, פירורי לחם ותבלינים ומערבבים ביד.
  7. יוצרים כדורים ומוסיפים אותם לרוטב לבישול של כ-25 דק'.
  8. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומערבבים עם הרוטב.

ברוסקטה עם עגבניות וזיתי קלמטה

4 פרוסות לחם לבן
2 עגבניות
10 זיתי קלמטה
חופן בזיליקום
2 שיני שום
כף שמן זית 
תבלינים לפי הטעם: מלח ופלפל

אופן הכנה:

  1. חותכים את פרוסות הלחם לריבועים ללא החלק הקשה.
  2. מטגנים במעט שמן זית עד להזהבת הפרוסות.
  3. מכינים משאר המרכיבים סלט קטן, ומניחים על כל ברוסקטה מעט סלט.

"פבלו, אוכל וחברים", שבת (25.10), 17:00, ערוץ 24