"זה משהו שפשוט גיליתי בעצמי", מתוודה שי גבסו אחרי שיר או שניים, "בתור ילד הייתי פטפטן מטורף, ומה שקרה הוא שהמוזיקה תפסה פתאום המון המון מקום. בתור ילד רציתי להיות בכלל שחקן, ופתאום אני מגלה את זה".

בתכנית הקרובה של "פבלו, אוכל וחברים" מגיע להתארח מי שחלם להיות שחקן והפך לאחד הזמרים המובילים במדינה. במהלך התכנית הצטרף פבלו לגבסו ויחד שרו השניים את הלהיט "תגידי לי את" וכמובן הכינו כמה מנות משובחות. קבלו הצצה ראשונה לפני כולם, וכמובן, את מתכוני התכנית. 

 

מעורב ירושלמי

250 גרם חזה עוף
200 גרם כבדי עוף
150 גרם לבבות עוף
150 גרם טחול עוף
בצל גדול אחד
תבלינים לפי הטעם: פפריקה, כמון, כורכום, פלפל, מלח
פיתה עירקאית
חצי עגבניה מגורדת
חצי כף שמן זית

אופן הכנה:

  1. מטגנים בצל עד להשחמה.
  2. מוסיפים בהדרגה את הבשרים: חזה עוף פרוס דק, לבבות, טחול וכבדים, ומתבלים בכל התבלינים. ממשיכים לטגן עד שכל הבשרים מוכנים.
  3. מגישים מעל פיתה עיראקית עם עגבניה מגורדת ושמן זית 

סלט בצל וסומק

2 בצלים
כף סומק
צרור פטרוזיליה
מיץ מחצי לימון
2 כפיות טחינה

אופן הכנה:

  1. פורסים בצל לחצאי טבעות.
  2. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומטבלים בלימון וסומק.
  3. מערבבים, ומגישים עם נגיעות של טחינה מלמעלה.

 "פבלו, אוכל וחברים", שישי (17.10), 15:00, ערוץ 24