"אני לא מאמין זה באמת עבד!": כתב של רשת החדשות האמריקאית CBS הדהים את העוקבים שלו בטוויטר עם השיטה הביזארית שלו להכין סטייק. בסרטון שהוא העלה לפני כיומיים, העיתונאי מייקל ג'ורג' הראה כיצד הוא בישל את הנתח בעזרת מדיח הכלים שלו. כן כן, קראתם נכון. מדיח הכלים שלו.

בתיעוד אפשר לראות אותו מתבל את הסטייק לפני שהוא מכניס את הנתח לשקית ואקום ואז אוטם אותה. מיד אחרי זה הוא הכניס את הסטייק פנימה והפעיל תכנית של שעה וחצי על חום גבוה. כשהוא הוציא אותו, אפשר לראות איך האדים והמים החמים בישלו את הנתח. לבסוף, הוא "סוגר" את הסטייק על מחבת ברזל יצוק ומטגן אותו בחמאה, שום וטימין. מה נגיד - מעדן.

הסרטון נצפה מאז יותר מ-3,4000 פעמים בטוויטר ואפילו קיבל כמה תגובות מהגולשים, חלקם לא הבינו מה גרם לו לעולל דבר כזה לסטייק. "אבל למה שתעשה לנתח את הדבר המופרע הזה?!", כתב אחד הגולשים. על כך ג'ורג' ענה: "לשם המדע".

גולש אחר תהה למה הוא טיגן את הנתח במחבת אם הוא כבר היה מבושל בשקית הוואקום. "כמו בכל פעם שאתה מכין סטייק, צריך לשים אותו במחבת 2 דקות כדי להשחים אותו מבחוץ", הגיב ג'ורג'. "למרות זאת, כל הבישול הפנימי נעשה באמצעות מדיח הכלים".

גולש נוסף הגיב גם הוא לסרטון, אם כי בנימה ביקורתית יותר. "מעניין", כתב. "קצת כמו שאתה מאדה אוכל במיקרוגל ואז סוגר אותו במחבת. אגב, עם מיקרוגל אתה חוסך הרבה יותר אנרגיה ואתה בכלל לא משתמש במים" – נקודה חשובה למחשבה.