אם נמאס לך להתלבט מה להזמין - בירה צ'כית, אמריקאית, הולנדית או טורקית, הנה רעיון: למה שלא תעשה את הבירה שלך לבד? כבר אלפי שנים שהאנושות יודעת לקחת גרעיני לתת ולהפוך אותם למשקה אלכוהולי מר, אז אין סיבה שדווקא אתה לא תצליח. הפלוס: תוכל לקרוא לבירה שלך באיזה שם שתרצה (בירה הרצל ובירה מלכה כבר תפוס). המינוס: לעשות בירה זה פול טיים ג'וב.

קבל רשימה חלקית של מה שתצטרך להכין:
מקרר נוסף
בקבוקים
מבחנות
חביות / דליים / סירים
לתת וכשות (כל מיני צמחים עם שמות מהתחת שדוחפים לבירה)

איך עושים את זה:
• לוקחים גרעיני לתת וטוחנים. אם אין מטחנה אפשר להשתמש במקדחה. רציני.
• משרים את הגרעינים במים במשך שעה בטמפרטורה של 75 מעלות.
• אחרי שעה שוטפים שוב.
• מוסיפים את הכשות.
מוסיפים תבלינים (זה יכול להיות ריבה, פירות יער, צ'ילי, דג סלמון מעושן, או כל מה שנראה לך מטורף מספיק)
• מקררים.
• מעבירים למיכל תסיסה ונותנים לשמרים לעבוד.
• מבקבקים.

עכשיו כל שנותר לך הוא לתת שם מנצח לבירה החדשה שהמצאת, להזמין את החבר'ה ולחגוג עד לא ידע. ואם אתה דואג במקרה מכרס הבירה שתצמח לך, אז אל תדאג: מומחים לבירה (יש דבר כזה) טוענים שבמנה אחת של בירה יש פחות קלוריות ממנה של כוס תפוזים. ולא רק – בירה טובה לעיכול ולתזונה שלך. בכלל, בירה זה אחלה לבריאות שלך, מחקרים הוכיחו את זה.