סקיילר בנץ ואדליין ולה התחילו בספטמבר את לימודיהן באוניברסיטת טקסס – ולה לומדת פסיכולוגיה ובנץ לומדת ביולוגיה. השתיים, שנפגשו רק חודשים ספורים לפני תחילת הלימודים, גילו שיש להן תחומי עניין משותפים ואפילו תאריך יום הולדת זהה והחליטו להיות שותפות. אבל הן החליטו שלא להסתפק בשיפורים קלים בחדר המעונות כמו מרבית הסטודנטים אלא לערוך לחדר מהפך מוחלט.

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

החדר לפני

חלוקת עבודה

בנץ, ולה והוריהן נפגשו לארוחת ערב ושם נקבע הקונספט של החדר ("מזמין, פשוט אבל אלגנטי ונוח", סיפרה בנץ ל"טין ווג"), והמשימות חולקו. "אימא של אדליין היתה אחראית על איסוף הכיסאות, השטיח, כיסויי המיטה, הלוחות למיטות, הווילונות והווילונות השקופים היורדים מהמיטות המגובהות. סקיילר ואני היינו אחראיות על הרהיטים, עיצוב הטפט, הכריות ואביזרי החשמל", אמרה שילה יבארה, אמה של בנץ לאתר ksat.

סקיילר בנץ גם העלתה סרטון ליוטיוב שבו הראתה איפה קנתה את הדברים

<< רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

בית הרחק מהבית

השתיים בחרו במיטות מוגבהות, כדי שאפשר יהיה לנצל את החלל שמתחתיהן לאחסון ואפילו למכונת קפה. מכיוון שכללי המעונות אוסרים על צביעת הקירות, הן הדביקו על הקיר טפט מתקלף בדוגמת קיר לבנים שרכשו באמזון. את שולחנות הכתיבה, שנרכשו באיקאה כמו רוב הרהיטים, הן ציפו בטפט בדוגמת שיש. בנוסף, הן הקפידו ששני צדי החדר לא יהיו תואמים מדי.

החלק הקשה ביותר בתהליך, אמרה בנץ, היה להעלות את כל הציוד ארבע קומות מכיוון שבבניין אין מעלית. בסך הכל, אמרה יבארה, נדרשו למהפך שבעה אנשים, 2,000 דולר ו-10 שעות. בסיום התהליך החדר עבר בדיקת בטיחות מטעם הנהלת המעונות. פוסטים שיבארה ובנץ העלו לרשתות החברתיות התקבלו בהתלהבות, ובנץ סיכמה: "רצינו להראות את האישיות שלנו ושזה יהיה בית הרחק מהבית, שזה יהיה החלל שלנו".