עיצוב הבית
עיצוב הבית

הפקת קיץ מתוקה: מסיבת הבריכה שאתם ממש רוצים להיות בה

פירות קייציים, עוגה טעימה ויין הם רק חלק מהכיף הגדול שיש במסיבה הלוהטת שאירגנו לכם על שפת הבריכה

נועה קליין | בשיתוף שקל | mako | פורסם 27/07/20 11:35 

איזה כיף שהקיץ כאן! רשמית הימים ארוכים וחמים, הילדים בחופש וזה זמן מצויין לחגיגות. בין המדוזות בים לקורונה בבריכה הציבורית, זה הזמן להישאר בבית ולעשות מסיבת בריכה מלאת סטייל. אז אם יש לכם בריכה אמיתית, מתנפחת או גיגית במרפסת, הנה כמה רעיונות קלים ופשוטים שיהפכו אירוע קיצי לנוצץ במיוחד.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

אז מה נצטרך למסיבת הבריכה שלנו? אבטיח, פירות קייציים, עוגה טעימה, יין ואת הכלים הנפלאים של קורל מבית קורנינג שמעבר ליופי שלהם הם גם עמידים וקלים, ניתנים לנשיאה ממקום למקום בלי חשש ולכן אידיאליים למסיבה בבריכה או בחצר. אנחנו בחרנו את הדגם פורטופינו, שבדיוק כמו השם שלו הוא נוצר בהשראת החופים של איטליה, מדגיש את היופי והמורכבות של אריחי הים התיכו, מרגיש כמו חופשה בריביירה האיטלקית והופך כל שימוש יומיומי לחגיגה של ממש.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור



למסיבת בריכה דרוש בופה, ממש כמו בקלאב יוקרתי, שמציג את כל הפינוקים וניתן לחטוף משהו מתוק בין קפיצה לשכשוך. כדי ליצור את הבופה לא צריך יותר מכמה ארגזי עץ שניתן למצוא בחנויות הסטוקים. אפשר להעמיד את ארגזי העץ אחד על השני וליצור מדפים שם הנחנו קערות הגשה והצגנו לראווה את האיורים המקסימים שעל צלחות פורטופינו. זה נותן צבע והמון אווירה. ארגז עץ נוסף הפכנו ועליו שמנו ברזיית מים גדולה ומרעננת, אותה מילאנו בלימון, נענע ומלא קרח.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

אי אפשר בלי יין, אבל אפילו אם אין לכם שמפניירה בבית, אפשר להפוך קערת סלט גדולה לשמפניירה מהודרת. אנחנו לקחנו קערת סלט גדולה של קורנינג, ומילאנו אותה בקוביות קרח פרחוניות. איך עשינו את זה? בקלי קלות, לילה מראש מכניסים לתבניות קרח פרחים, ענבים, עלי נענע וכל העולה על רוחכם, ממלאים במים ומקפיאים.למחרת יהיו לכם קוביות קרח מעוצבות ומדליקות, גם טעימות וגם יפייפיות.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

ובמה נשתה? בימינו, תקופת הקורונה המוזרה הזאת, חשוב לשמור על כוס אישית, אבל להשתמש בכוסות חד פעמיות זה לא מתחשב בסביבה ומאוד בזבזני, ולכן אנחנו ממליצים על הכוסות ההורסות של ניוד. אנחנו בחרנו את כוסות מדגם בירה פילזנר, מושלמות לבירה, קוקטיילים ואפילו שתייה קרה.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

את הפירות רצינו להגיש בצורה שתהיה יוקרתית ומושחתת ממש כמו מארי אנטואנט, אז יצרנו מעמד קומותיים. זה קל ופשוט: בתחתית הנחנו צלחת עיקרית מדגם פורטופינו במרכזה העמדנו כוס ניוד מדגם קלאב, מילאנו אותה בענבים, פירות יער ופרחים בשביל הצבעוניות, ומעליה הנחנו צלחת מנה ראשונה מדגם פורטופינו. עכשיו אפשר להניח אשכולות ענבים נשפכים, פירות יער, דובדבנים ולהרגיש איפשהו בין קליאופטרה לקים קרדשיאן.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

למרות שמתבקש ללקק ארטיקים במסיבת בריכה, להניח אותם בבופה יהיה לא הגיוני, אז חשבנו על רעיון מדליק במיוחד. חתכנו עוגה לחתיכות בעובי 2 ס"מ והשחלנו כל חתיכה על מקל ארטיק, קיבלנו ארטיק טעים, שלא מטפטף, לא נוזל ויכול לחכות לנו בבטחה על צלחת עד שנחזור משכשוך נוסף בבריכה.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

ולסיום, גולת הכותרת - עוגת אבטיח. תודו שלא ראיתם דבר כזה. אז ללא אפייה, ללא גלוטן וללא חומרים משמרים, פשוט אבטיח טעים ועסיסי. איך עושים? נצטרך רינגים לעוגה בשלושה גדלים, שני שיפודי עץ ואבטיח אחד.

נמדוד את עומק הרינג הגדול על האבטיח ונחתוך אותו באותו העובי. נקטום את תחתיתו העגולה של האבטיח כדי שיוכל לעמוד בבטחה על השיש ונקרוץ אותו בעזרת הרינג הגדול. ככה נעשה גם עם שני הרינגים הקטנים יותר. כשכל השכבות של עוגת האבטיח מוכנות, נעמיד את השכבה הגדולה יותר על מעמד עוגה ובמרכזה נעמיד את הבינונית, ננעץ שיפוד דרך שתי השכבות כששארית ממנו מבצבצת החוצה, עליה נשפד את השכבה השלישית והקטנה ביותר של האבטיח.

עכשיו כשה'עוגה' מוכנה נשאר רק לקשט בענבים, פירות יער ועלי מנטה. את העוגה נפרוס בעזרת סכין ונגיש עם משולש משונן יוקרתי לעוגה מבית סלווינלי.

הפקת קיץ מתוקה
צילום: דנה גור

הבופה מושלם ואנחנו יכולים לקפוץ לבריכה, אז שיהיה קיץ חם, נעים ובריא!

כלים: צלחות קורל מבית קורנינג, להשיג אצל שקל – בית מותגים, רחוב הבונים 2, רמת גן. או בחנויות כלי הבית המובחרות והמשווקים המורשים.

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן