השבוע אנחנו עוזרים לכם גם במקלחת, לשם מגיעים סבונים מרהיבים שנראים ממש כמו אבני חן; גם במשרד, אליו נשלח נעצים שלא נועצים ונפטור אתכם מההרס המרגיז של הפתקים והתמונות; גם במטבח, שבו תוכלו ליהנות מדרך חדשה וייחודית לערבוב טעמים בנוזלים, גם בחדר השינה, שם תיתלו את המתלה הרב שימושי המופרע שיציג לראווה את כל מה שצריך; וגם במרפסת, המקום המושלם לגידול עץ אבוקדו. פנטסטי. 

עוד באתר לעיצוב הבית:

אינתיפאדת סבון: סבונים בצורת אבני חן

הסבונים המקסימים האלה, שנראים כמו אבני חן, מגיעים מסטודיו Pelle שבברוקלין. כולם עבודת יד, ומבוססים על פירות וירקות. סבון הרוז קווארץ, למשל, ידיף ניחוח ענבים, סבון אבן הסיטרין ימלא את חדר הרחצה שלכם בלימון בזיליקום, וסבון האמבר היפהפה משחרר את ריח עץ הארז. להשיג: Pelle, מחיר: 16-12 דולר לסבון, 96 דולר לסט של שמינייה.

החמישייה 3.3, אבני סבון (צילום: PELLE )
איזה אבן אתם? | צילום: PELLE
החמישייה 3.3, אבני סבון (צילום: PELLE )
עבודת יד | צילום: PELLE

החמישייה 3.3, אבני סבון (צילום: PELLE )
טבעיים ומלאי חן | צילום: PELLE

דונט פין איט: הנעץ שלא נועץ

אם בכל פעם שאתם רוצים לתלות תמונה על לוח שעם אבל יודעים שאם תחוררו אותה עם נעץ משהו בכם ימות, כדאי שתתוודעו ל"פון" (Pon). המוצר החדש, בעיצובו של המעצב מארק ווייזר (Mark Weiser) משיקגו, יעזור לכם להציג את מה שצריך לראווה בלי לפגוע בו, שנאמר, פון במקום פין. הפטנט הייחודי מצליח להשתמש בחוקי הגיאומטריה כדי לחבק את האובייקט מבלי לדקור אותו. אהבתם? קפצו לקיקסטרטר ותמכו בו.

החמישייה 3.3, נעצים חכמים (צילום: Mark Weiser)
נעץ חכם | צילום: Mark Weiser
החמישייה 3.3, נעצים חכמים (צילום: Mark Weiser)
גיאומטריה מחבקת | צילום: Mark Weiser
החמישייה 3.3, נעצים חכמים (צילום: Mark Weiser)
די לדקירות | צילום: Mark Weiser
החמישייה 3.3, נעצים חכמים (צילום: Mark Weiser)
פון במקום פין | צילום: Mark Weiser
החמישייה 3.3, נעצים חכמים (צילום: Mark Weiser)
צילום: Mark Weiser
  

ניפגש בסיבוב: incanter

חברת Sempli מתמחה בכוסות ובמכלים המסתובבים שלה, שנעים על בסיסם הדק בצורה חיננית ביותר. עכשיו מציגים שם דרך חדשה לערבב טעמים, בזכות המעצב האיטלקי דניאל 'דן' סמררו (Daniele 'Danne' Semeraro) – מכניסים לתוך מין מבחנה את התבלינים או הפירות, ואז מחדירים אל הכלי – ה-incanter - ומסתובבים. לימונים, זיתים ופלפלים לשמן הזית או אוכמניות לתוך המרטיני. חוויה ייחודית מובטחת. להשיג: Sempli, מחיר: 65 דולר.

החמישייה 3.3, מכל עם מבחנה (צילום: Sempli )
דרך חדשה לערבב טעמים | צילום: Sempli
החמישייה 3.3, מכל עם מבחנה (צילום: Sempli )
תבלינים ופירות לתוך המבחנה | צילום: Sempli
החמישייה 3.3, מכל עם מבחנה (צילום: Sempli )
מחדירים ומסובבים | צילום: Sempli
החמישייה 3.3, מכל עם מבחנה (צילום: Sempli )
צילום: Sempli

החמישייה 3.3, מכל עם מבחנה (צילום: Sempli )
צילום: Sempli

זה תלוי: מתלה רב שימושי

הנה דרך מעניינת לתלות ולאחסן מגוון חפצים – הסדרה האיטלקית החדשה Manolo, רהיט רב תפקודי בעיצובו של לאריו ברנקה (Ilario Branca), שהוא מין פאנל המשלב קוביות עץ, קולבים, ווים ומדפים כדי להשתלט על כל מה שתרצו להציג. מתאים לחדר הרחצה, לחדר השינה ולכל חדר אחר בעצם. מגיעים בצהוב, לבן, חום וירוק, ובשני גדלים. להשיג: כאן, מחיר: 358-319 פאונד.

החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca )
מתלי מנולו הייחודיים | צילום: Ilario Branca
החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca)
דרך מעניינת לאחסן חפצים | צילום: Ilario Branca
החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca)
במגוון צבעים וצורות | צילום: Ilario Branca
החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca )
פאנל המשלב קוביות עץ, קולבים, ווים ומדפים | צילום: Ilario Branca
החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca )
לא לתצוגה בלבד | צילום: Ilario Branca

החמישייה 3.3, מתלי מנולו (צילום: Ilario Branca )
צילום: Ilario Branca

גווקאמולי לכל דורש: כלי לגידול אבוקדו

הפחד התהומי שאוחז באדם כשהוא לא יודע אם יהיה לו אבוקדו, ואם יהיה לו, האם הוא יהיה טעים, מקשה את התנהלות החיים עצמם. אך לא עוד. הכירו את ה"אבוסידו" (AvoSeedo), כלי לגידול עץ אבוקדו בבית שפיתח המעצב הגרמני דניאל קליונציס (Daniel Kalliontzis). הכלי המדובר מעוצב כמעין קערה, ומבטיח לשמור על הגלעין במיקום האופטימלי לצמיחה – מים מצד אחד, שמש מצד שני. גשו בבקשה לקיקסטרטר ותנו לאבוקדו ללבלב.

החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
אבוקדו שלי מהבית | צילום: Daniel Kalliontzis
החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
זה עד כדי כך פשוט | צילום: Daniel Kalliontzis
החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
צילום: Daniel Kalliontzis
החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
צילום: Daniel Kalliontzis
החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
צילום: Daniel Kalliontzis
החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
צילום: Daniel Kalliontzis

החמישייה 3.3, לגדל אבוקדו (צילום: Daniel Kalliontzis)
צילום: Daniel Kalliontzis

במדור הקודם: מה קורה לשולחן האינסוף כשמניחים עליו כוס?
לכל מדורי "החמישייה"