אם היו שואלים אותנו איך נראה הבית המושלם במיאמי, היינו מפנטזים על עצי דקל, בריכה ענקית ורהיטים אווריריים בלבן ועץ. אז הנה, משרד SAOTA הדרום אפריקאי הגשים את הפנטזיה ואפילו הוסיף מגלשה ישר לבריכה.

בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer

עוד בערוץ עיצוב הבית: 

הבית, ששטחו 400 מ"ר, נמצא באזור שדרות קולינס במיאמי שבארצות הברית, בין תעלת אינדיאן קריק הפעילה והכביש העמוס. הבית מאופיין בפתחים רבים, המאפשרים לאור הטבעי, לנוף ולשמים להיכנס פנימה. חלקים מהבית מחופים במסכי אלומיניום מחוררים המאפשרים פרטיות וגם לווסת את קרינת השמש.

בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

בקומה הראשונה נמצאים המטבח וחדר האוכל וכן חדר מגורים, שאפשר לפתוח ולסגור. עוד כולל המפלס מגרש כדורסל, בריכה גדולה, אזור ברביקיו, בר וג'קוזי. בקומה העליונה יש שלושה חדרי שינה, חדר משפחה ויחידת הורים. מגלשה מובילה מהקומה השנייה ישירות לבריכה. על הגג נמצאת מרפסת שממנה אפשר להשקיף לתעלה וכן לכיוון החוף של מיאמי והאוקיינוס האטלנטי.

בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer
בית במיאמי, ג, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
מסכי אלומיניום לוויסות חדירת האור | צילום: Dan Forer
בית במיאמי, ג, עיצוב SAOTA (צילום: Dan Forer)
צילום: Dan Forer

בעיצוב הפנים המאופק נעשה שימוש בחומרים מעטים, בעיקר בעץ, במטרה ליצור אחידות בין החללים השונים ותחושת מפלט מהקצב של העיר.