פופ אפ ואן, בר בשדה תעופה וסניף מוזר של ננדוס הם חלק מהזוכים בתחרות העיצוב הבינלאומית של המסעדות והברים. ויש גם נציג ישראלי - בר היין טייסטינג רום בשרונה
הכי יפה בסביבה, טייסטינג רום בשרונה מרקט | צילום: Studio OPA
התחרות השנתית הבינלאומית לעיצובי מסעדות וברים נערכה זו הפעם השביעית, ובה סקר פנל של מומחים לעיצוב, אירוח ולייפסטייל מעל 860 מקומות. בתחרות, שהתקיימה בלונדון בחודש שעבר, אפשר למצוא מגוון קטגוריות, שהובילו כמובן לזוכים בשלל מקומות וסגנונות. מברים אפלוליים בשדות תעופה ומזללות מהירות ועד מסעדה הודית ורודה להפליא בלבה של לונדון.
לפניכם כמה זוכים מוצלחים, כולל הנציג הישראלי שזכה כבר הטוב ביותר במזרח התיכון ובאפריקה – טייסטינג רום בר יין שבשרונה. הבר משמש גם כחנות יין וחדר טעימות, ובו מקבלים המבקרים כרטיס מגנטי שבאמצעותו טועמים ממבחר של 40 יינות בשלוש מידות מזיגה שונות ממערכת מזיגה ממוחשבת.
בשנה שעברה, כזכור, זכתה מסעדת טופולפומפו, כמסעדה היפה במזרח התיכון. המסעדה היא מטבח אש אסייתי, והיא מתפרשת על פני כ-700 מ"ר במפלסים בגבהים שונים, שגוניה צהוב ושחור, להעצמת תחושת האש והלהבה.
טייסטינג רום. הנציג הישראלי Studio OPA | צילום:
Studio OPA, The Gallery at Sketch, המסעדה הלונדונית המנצחת במלון בר-מועדון בלונדון, Dirty Martini , עיצוב Grapes Desi | צילום:
Grapes Desiמנצח בפאבים, מנצ'סטר, איירפורט, עיצוב Frederic Robins | צילום:
Frederic Robins המסעדה האמריקנית המנצחת, Hueso במקסיקו עיצוב Cadena | צילום:
Cadenaבית קפה לוהט בקוריאה, עיצוב Betwin Space Design | צילום:
Betwin Space Designבר פופ אפ בלונדון, Ragged Edge Brady Williams Studioהבר הכי טוב בבריטניה, סטודיו Research צילום Dandelyan | צילום:
Research הבר המנצח באוסטרליה, Archie Rose Distilling Co. (12)המסעדה הזוכה באוסטרליה, ACME ,Luchetti Krell | צילום:
Luchetti Krellנוטינגהם, The Street Kitchen, Dalziel and Pow De | צילום:
Dalziel and Pow De_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ