LIVING
LIVING

השרון:בני זוג אנשי עסקים בנו וילה יפהפייה

בני הזוג, הורים לשלושה, ביקשו בית מודרני, שמאפשר אירוח נינוח, נעים ופרקטי. מיקום הבריכה הוכתב מצורת המגרש, וכך אפשר לראות אותה מהמטבח - מרכז הבית

מערכת living | living | פורסם 10/02/20 10:00 
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
הכניסה לבית|צילום: עמית גושר

בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
פינת האוכל והמטבח פונים לבריכה|צילום: עמית גושר
 

בני הזוג, שניהם אנשי עסקים, הורים לשלושה, רכשו מגרש של 350 מ"ר באזור השרון. לעיצוב הבית פנו בני הזוג למעצבת שלומית זלדמן. שטח הבית שנבנה 260 מ"ר והוא כולל שלושה מפלסים. "בעלי הבית ביקשו בית מודרני, שמאפשר אירוח נינוח, נעים ופרקטי", מספרת זלדמן. "התמודדנו עם מגרש בצורה בעייתית של משולש, ולכן הבריכה מתחילה בניצב לבית ולא במקביל". הבנייה נמשכה שנה וחודשיים.

>> לכל הכתבות בערוץ living 

דלת הכניסה נפתחת לחלל הציבורי כשמימינה פינת האוכל ומולה המטבח – משניהם נשקפת הבריכה דרך קירות הזכוכית. "המטבח הוא החלל המרכזי ובעצם מחליף את הסלון, מכיוון שבני הבית מבלים בו רוב הזמן ואוהבים לארח ולבלות בבריכה", מספרת זלדמן. המטבח בנוי כשני קווים מקבילים – קיר ארונות בחיפוי עץ ואי גדול עם משטח קוריאן, חזיתות אלומיניום ומקרר יינות אינטגרלי. לשולחן האוכל המלבני המינימליסטי יש פלטה בציפוי בטון. 

בין הסלון למטבח מפרידות המדרגות המרחפות הנראות כמעין אלמנט פיסולי אלגנטי. מדרגות העץ מחוברות לשני קירות – אחד מחופה בטון חשוף והשני מזכוכית. מסך הטלוויזיה בסלון קבוע בספרייה לבנה עם מחיצות עץ הממשיכה מעבר לפינה לכיוון המטבח. בפינה למטה יש קמין פינתי בעל דופן זכוכית. ניתן להבחין בקמין מאזור הסלון והמטבח. הסלון מעוצב בגוני אפור עם ספה גדולה ושתי כורסאות. בקומת הכניסה יש שירותי אורחים שבהם הרצפה ואחד הקירות מחופים בשיש. התאורה נסתרת בנישה המחופה גם היא שיש.

בקומה העליונה נמצאים יחידת ההורים וחדרי הילדים. הרצפה בקומה כולה מחופה פרקט פישבון. ביחידת ההורים יש ארון קיר גדול ואפור עם ידיות נסתרות ומיטה מחופה בבד אפור. הפרקט ממשיך לחדר הרחצה והקירות בו מחופים אריחי גרניט פורצלן דמויי שיש בגודל 1.5X3 מטרים. המקלחון גדול מהרגיל.

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

עיצוב: שלומית זלדמן

מפקח: דוד טל

אדריכלית רישוי: תמי ברוך

קונסטרוקטור: אהרון דניאל

בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
גרם המדרגות מפריד בין המטבח לסלון|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
סך הטלוויזיה בסלון קבוע בספרייה לבנה עם מחיצות עץ|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
בפינת הספרייה למטה יש קמין|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
שירותי האורחים|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
קיר המדרגות מחופה בטון חשוף|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
חדר ההורים|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
חדר הרחצה של ההורים|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
רצפת חדר הרחצה מחופה פרקט והקירות מחופים אריחים דמויי שיש|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
חדרו של אחד הילדים|צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, עיצוב שלומית זלדמן
צילום: עמית גושר
בית בשרון חדש, ג, עיצוב שלומית זלדמן
חדר הרחצה של הילדים|צילום: עמית גושר
_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ_OBJ

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן