LIVING
LIVING

דירת הנופש הפכה לדירה משפחתית משגעת

הדירה שרכשו בני הזוג במגדל הגימנסיה בתל אביב שימשה כדירת נופש, וכדי שתתאים לצורכי המשפחה הם ויתרו על חדר רחצה אחד כדי להגדיל את המטבח והוסיפו חדר עבודה. עכשיו אפשר ליהנות מהנוף האורבני

קרן גולדשטיין, LIVING | LIVING | פורסם 25/04/22 07:00 
עיצוב נועה קופרמן
התכנון החדש מאפשר להתרשם מהנוף הנשקף דרך קירות הזכוכית |צילום: אושר גולן

עיצוב נועה קופרמן
המטבח החדש והגדול בנוי ליד קיר הזכוכית|צילום: אושר גולן

בני הזוג – האישה אמריקאית שהתאהבה בישראלי ועשתה עלייה – הורים לשלושה, רכשו דירה במגדל הגימנסיה בתל אביב, מגדל מגורים יוקרתי הנמצא ליד כיכר המדינה ומתגוררים בו בין היתר רותם סלע ואסי עזר. הדירה, ששטחה 260 מ"ר ועוד שתי מרפסות ששטחה של כל אחת 12 מ"ר, שימשה בדירת נופש, והיו בה ארבעה חדרי שינה שלכל אחד חדר רחצה צמוד, שני סלונים ומטבח קטן מאוד.

לתכנון מחדש של הדירה פנו בני הזוג למעצבת נועה קופרמן. הם ביקשו ליצור בדירה מטבח גדול ולהוסיף חדר עבודה. לצורך כך בוטל אחד מחדרי הרחצה, ובתכנון החדש כוללת הדירה חלל ציבורי ובו סלון, מטבח ופינת אוכל, יחידת הורים ובה חדר שינה, חדר ארונות וחדר רחצה, חדר עבודה, שלושה חדרי ילדים, שני חדרי רחצה, פינת משפחה ושירותי אורחים. הדירה נמצאת בקומה גבוהה, והתכנון החדש מאפשר להתרשם מהנוף הנשקף דרך קירות הזכוכית הרבים כבר מהכניסה לבית. גם בכל אחד מחדרי השינה יש קירות זכוכית, וחדר הילדים הפינתי תחום בשני קירות זכוכית. הריצוף והתאורה לא הוחלפו. השיפוץ נמשך ארבעה חודשים.

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> רוצים עוד? עשו לייק ל-living בפייסבוק

 

מול הכניסה לבית נמצאת פינת האוכל ובה שולחן מלבני המורכב ממשטח עץ גושני עם גימור מדוקק בצדדים ורגלי ברזל בגון פליז (מחיר: 18,500 שקל), ולידו כיסאות שחורים. ליד הקיר עומד פסנתר, המשמש את כל בני המשפחה.  בהמשך נמצא הסלון התחום משלושה צדדים בקירות זכוכית ועליהם וילונות חצי שקופים, כדי לא להסתיר את הנוף ולרכך את האור בשקיעה. הסלון מרוהט בספה ובשזלונג של אריק בן שמחון, שניהם מעוצבים עם בסיס ברזל ומדף ברזל בחלקן האחורי (מחיר הספה: 32 אלף שקל). הטלוויזיה תלויה על עמוד כדי לא להסתיר את הנוף. ליד הקיר בין הסלון למטבח יש יחידת מדפים בעיצוב שמעון בוזגלו ART/DESIGN המורכבת מסולמות מתכת בגון פליז ומדפים עץ מסורק שחורים (23,000 שקל).

המטבח החדש והגדול בנוי בצורת רי"ש בתוספת אי ומחופה עץ אלון המוסיף חמימות לחלל. הארונות הנמוכים צמודים לקיר הזכוכית, ועליהם משטח עבודה רחב מגרניט פורצלן שחור. הקיר בין המטבח ליחידת ההורים נשבר, ובמקומו נבנה קיר הארונות הגבוהים הכולל מקרר בצבע שחור מט. האי מורכב מבסיס עץ עם מקרר יין ומשטח גרניט פורצלן שחור, גדול יותר מהבסיס, המאפשר ישיבה נוחה מסביב. 

 

עיצוב פנים: נועה קופרמן

תכנון הבניין: ישר אדריכלים

עיצוב נועה קופרמן
יחידת מדפים המורכבת מסולמות מתכת ומדפי עץ|צילום: אושר גולן

עיצוב נועה קופרמן
ליד הקיר עומד פסנתר, המשמש את כל בני המשפחה|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
שולחן האוכל מורכב ממשטח עץ גושני עם גימור מדוקק בצדדים ורגלי ברזל בגון פליז |צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
בחלק האחורי של הספה והשזלונג יש מדף ברזל|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
הטלוויזיה תלויה על עמוד כדי לא להסתיר את הנוף|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
על קירות הזכוכית תלויים וילונות שקופים|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
עיצוב נועה קופרמן|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
מבט מהסלון למטבח|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
מבט מהסלון למטבח|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
חזית המטבח מחופה עץ אלון|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
הארונות הנמוכים בנויים ליד קיר הזכוכית |צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
אי עם משטח גרניט פורצלן שחור|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
החדר הפינתי תחום בשני קירות זכוכית. חדרו של אחד הילדים|צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
צילום: אושר גולן
עיצוב נועה קופרמן
תוכנית השיפוץ בדירה|שרטוט: נועה קופרמן
_OBJ_OBJ 

 

 

תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן