שהות בבית מלון היא אחד מהלוקסוסים שאנחנו אוהבים. הלובי המפואר, אנשי הקבלה האדיבים, ריח החופשה שמסתחרר ברחבי החללים, החדרים המפנקים וארוחות בוקר העשירות עושים לנו את זה. עד לא מזמן נהנו מהם גם כלות וחתנים ביום החתונה, שביקשו לנוח לילה, להתארגן לאירוע המרגש בדרך מפנקת ואולי גם לחזור לשם בסיום החתונה כדי לספור את המזומנים בנחת. מתברר שהפינוק נדד לכיוון אחר, והטרנד הלוהט הוא התארגנות בבית או בדירה של אנשים פרטיים, שמציעים להם אותו דבר אם לא יותר – לזמן קצוב, עם יותר מקום ואינטימיות ובהרבה פחות כסף.

"השכרת בתים להתארגנות לפני חתונה זה עניין די חדש, של השנים האחרונות", אומר יואב ("נובו") נבו, תסריטאי שמשכיר את ביתו לכלות וחתנים ביום החתונה. "כולם הפכו להיות מודעים יותר לאופציה של Airbnb ומעדיפים מקום ביתי ולא מנוכר, שנותן תחושה נינוחה ומיוחדת יותר".

את הנוחות מספק כאמור גם המחיר, שמשחק תפקיד חשוב בבחירה. "קיימת יותר מודעות למה שקורה בעולם החתונות בחו"ל ולמגוון האפשרויות להתארגן בווילות שמעוצבות בסגנונות שונים, כמו בוהו שיק עם קונספט יווני - שגם מצטלמות טוב", אומרת חופית אלקריף, מארגנת חתונות המתמחה בחתונת-בזק של מי שמעוניין להתחתן תוך חודשיים ולחסוך עלויות של המתנה למקומות או ימים מבוקשים. "כלה נתפסת כבן אדם שמשקיע ולכן כשהיא מתקשרת למלון בתור כלה, המחיר אוטומטית מטפס. אי אפשר להביא לחדר יותר מדי מלווים, כי גודל החדר הוא לכל היותר כ-30 מ"ר, ונותן מענה לשני מלווים נוסף לאנשי הצוות, וסוויטה היא מוצר יקר עוד יותר".

כלות דירה 67 - 9 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות תל אביבה האוס, ג (צילום: יוסי קרסו)
תל אביבה האוס | צילום: יוסי קרסו

נועם שובל, שמשכיר פנטהאוז במערב ראשל"צ להתארגנות, מוסיף כי בתי המלון לא תמיד מעוניינים בהתארגנויות של כלות וחתנים, שמסתובבים ברחבי המלון, משמיעים מוזיקה ועלולים להפריע לשגרה הרגועה של המלון, ולכן מעלים את המחירים. "אבל גם לכלה זה לא תמיד נוח לראות כלות נוספות ברחבי המלון ולחכות בתור לצילומים. הן רוצות להרגיש מיוחדות ולא עוד אחת מכמה כלות, שזה היום הכיף והאינטימי שלהן".

היתרון בווילה או דירה, לדברי אלקריף, הוא הנוחות לחלוק עם המלוות את ההנאה, את הארוחות, הנשנושים וההתארגנות בלי תשלום לארוחות יקרות במלון, בלי הגבלה של מקום או הבאת ציוד ובלי לשלם מחיר יקר יותר לחדר עצמו. "הרבה מהכלות מקבלות את היום הזה כמתנה מההורים ולפעמים הכלה והחברות ישנות יחד לילה קודם וחולקות בנטל".

בדיקה אקראית שערכנו מעלה כי במלון דניאל בהרצליה התארגנות לכלה ביום חמישי בחודש ספטמבר תעלה בסוויטת ג'וניור כ-3,200 שקלים ללא פחות משני לילות וארוחת בוקר, ולתוספת של מראה, כיסא ופרוז'קטור יש להוסיף 200 שקלים. בהרברט סמואל האופרה תל אביב תעלה רק השהות בסוויטת ג'וניור באותו זמן 5,833 שקלים, וממלון נוסף בזיכרון יעקב נרשמה בקשתנו להצעת מחיר ולא נענתה עד כתיבת שורות אלה.

עם כל הכבוד לחיסכון הכספי, שהוא אכן משמעותי, בנהירה אחר הבתים והדירות להתארגנות יש קסם אחר: הבתים מעוצבים בצורה מושכת, כל אחד והאופי שלו, הכלה מלווה ביותר חברות ביום המיוחד שלה, וזוכה בצילומים יפים ומרגשים שנחרתים בזיכרון לא פחות מהחתונה עצמה. קבלו הצצה לשני בתים ושתי דירות שמהלכים קסם על אורחיהם.

>> לכל הכתבות בערוץ living 

>> מאלה ששוטפים את הרצפה עם מים חמים? תקראו את זה

>> קולולולו: הציע נישואין בדרך יצירתית במיוחד 

בית גלוברזון, שפיים

מבחוץ נראה בית גלוברזון כמו עוד בית קרקע עטוף צמחייה ירוקה בהרחבה של הקיבוץ, אבל ברגע שנפתחת הדלת מתחלף הנוף הקיבוצי בסקנדינביה בגרסתה החמימה. צעד ועוד צעד בתוך גלויית הפינטרסט הפסטורלית הזאת מבהירים את התחושה שביקשה להשרות ליאור גלוברזון, הבעלים, כשעיצבה את הבית: מי שנכנס ירצה לחלוץ נעליים פיזית, נפשית ורגשית. הבית משמש אותה ואת משפחתה - בעלה ושלושת ילדיהם, 6, 9, 11 - שמתפנים לעיסוקיהם בזמן שמצטלמות בו פרסומות, נערכות בו הפקות ובעיקר מתארגנות בו כלות.

מה בבית: קומת הכניסה מיועדת לכלה, למפגש עם החתן ולשישה מלווים נוספים. גלוברזון, מעצבת ומתכננת דירות נופש ומנתחת מערכות מידע במקביל, מקבלת את הבאים עם כיבוד עבודת יד מקונדיטוריית בוטיק, שמסודר בקפידה על אחד השולחנות. בבית מוזיקת רקע ובעיקר סלון מזמין ומרובה טקסטורות שכולו לבן, מטבח כפרי לבן ושולחן עץ רחב ידיים שבנתה במו ידיה. הבית שופע עציצים ירוקים, ויש לו גינה צמודה, חדרי התארגנות, חדר שינה וחדר רחצה. כשהחתן מצטרף, הכלה המוכנה יכולה להפתיע בירידה ממדרגות הקומה שנייה.

כלות גלוברזון (צילום: מעיין גוטסמן עידוד)
גלוברזון | צילום: מעיין גוטסמן עידוד
כלות גלוברזון (צילום: אנדריי אברמוב)
גלוברזון | צילום: אנדריי אברמוב
כלות גלוברזון, ג (צילום: ליאור גלוברזון)
גלוברזון | צילום: ליאור גלוברזון
כלות גלוברזון, ג (צילום: מעיין גוטסמן עידוד)
גלוברזון | צילום: מעיין גוטסמן עידוד

בקשות מיוחדות: הכלות מגיעות לאחר שראו את הבית בפרסומות וחלקן מבקשות לשחזר צילומים של אליענה תדהר, ירדן הראל, אנה ארונוב, מיכל צפיר ועוד.

הכי מאתגר: לסדר את הבית כל פעם מחדש לקראת הצילומים.

מה בסביבה: צוקי ארסוף, שמורת חוף השרון ופארק הספלים הסביבתיים של ארסוף קדם לצילומים, אולמי האירועים הגן בשפיים, חוות רונית ומערבה בגעש, בית מלצ'ט בתל מונד, על הנחל בחדרה, סיטרוס באבן יהודה ועוד.

כמה כותבים בצ'ק: 2,700 שקלים ליום שמתחיל ב-8 בבוקר ומסתיים ב-16:00. המעוניינות יכולות להקדים ולקחת לילה במלון שפיים, הנמצא במרחק הליכה, ב-25 אחוז הנחה.

הלקוחה מספרת: שני כהן הגיעה לבית גלוברזון להתארגנות לפני כשלושה חודשים כשהיא מלווה באחותה וחברתה. מאוחר יותר הגיעו אמה, סבתה, אחות נוספת וכל החברות והשושבינים לקראת הפגישה עם החתן נתנאל כשהיא יורדת מהמדרגות, בדרכם לבית מלצ'ט. "לפני כן חשבתי על התארגנות במלון, אבל המחירים קצת מוגזמים", היא מספרת, "לילה בלי קשר לחתונה עולה 1,000 שקלים, וברגע שאת אומרת שאת כלה, המחיר עולה ל-3,000-2,500 שקלים כי את מביאה איתך ספקים וזקוקה למראת גוף, כיסא בר ושקעים לטיפול בשיער לך ולמלוות. אצל ליאור הכול היה מוכן מראש וכלול במחיר ואני יכולה לומר שהבית כל כך יפה שהוא משפיע גם על הצילומים שעושים בו. מפלס ההתרגשות עלה לקראת המפגש עם נתנאל כשירדתי במדרגות. זה היה פרטי ואינטימי, לא במעמד לובי של מלון, ונתן ערך מוסף גדול".

כלות גלוברזון שני כהן (צילום: רון תורג'מן)
גלוברזון, כלה שני כהן | צילום: רון תורג'מן
כלות גלוברזון שני כהן (צילום: רון תורג'מן)
גלוברזון, כלה שני כהן | צילום: רון תורג'מן
כלות גלוברזון שני כהן (צילום: רון תורג'מן)
גלוברזון, כלה שני כהן | צילום: רון תורג'מן

הבית של נובו ולימור באירוס

לימור אבקסיס, במאית טלוויזיה, ויואב ("נובו") נבו, תסריטאי, מתגוררים עם שני ילדים קטנים, 5 וחצי ו-7 וחצי, ובן חייל, בבית הכי גבוה ביישוב אירוס, מעין שמורת טבע מול בית חנן שליד נס ציונה. הבית שונה בנוף המבנים הגדולים שסביבו, המוקפים שדות כמו בטוסקנה. הוא צנוע מבחוץ וחם ומלא אמנות ישראלית מבפנים, למשל של רן ברלב ואפרת פלג, שאותה אספו במהלך השנים שלהם בתל אביב ומצאו לה מצע תצוגה נרחב בין הקירות. הבית משמש בדרך כלל כדירת Airbnb שהם מפנים בהתאם לצורך, אם כדי להתפזר כל אחד לעיסוקיו ואם כדי לגור זמנית אצל ההורים, לא רחוק משם. "הוא מפנק, יש בו אנרגיות טובות והכלות אוהבות להגיע אליו, להתמקם בנחת ולהגיע לאירוע שלהן בלי פקקים ונסיעות מיותרות", אומר נבו. "כשהן מגיעות קודם לראות אותו או בוחרות אותו לפי תמונות באתר, הן אומרות שהוא גורם להן לתחושה טובה".

מה בבית: קומת כניסה מרווחת עם סלון, מטבח, שירותים ומרפסות קדמית ואחורית המיועדת לכלה ולחתן ולשמונה מלווים נוספים. מקלחת וחדר שינה לנמנום בקומה העליונה למי שמרגיש צורך. "הם יכולים להרגיש חופשיים להשתמש בכל הקומה ובסלון, ויש מראות ארוכות ניידות לנוחות אנשי המקצוע המלווים. אנחנו גם שואלים לפני שהם מגיעים איזה חלב הם שותים, כדי שהוא יחכה להם בבוקר במקרר".

כלות הבית של נובו ולימור - 1 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 8 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 7 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 2 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 3 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 4 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף
כלות הבית של נובו ולימור - 6 (צילום: רון שלף)
הבית של נובו ולימור | צילום: רון שלף

בקשות מיוחדות: שירותים ומקום להחליף בגדים, שקעים ומקום לנמנום ההורים.

הכי מאתגר: "לוודא כל העת שמגיע קהל איכותי ולדאוג מראש שהכול יעבוד כמו שצריך כדי שיהיה להן נוח וישרת אותן בהרפתקה שהן יצאו אליה".

מה בסביבה: האחוזה בבית חנן, הנחלה בבית עובד, סיה בנס ציונה, מיקונוס בראשל"צ ועוד. אין מלונות בסביבה. צילומים אפשר לעשות בשדות של בית חנן, שם מפוזרות חירבות ישנות שצלמים אוהבים כלוקיישנים שמנוגדים לרעיון האירוע.

מה כותבים בצ'ק: 1,500 שקלים ליום שמתחיל ב-8 בבוקר ונמשך עד 17:00. לילה נוסף 1,500 שקלים.

הלקוחה מספרת: "הבית מעוצב מהמם וענה על כל הדרישות שלי ליום האירוע ולכן משך אותי", אומרת לילית גורליק שהתחתנה ב'אחוזה' בבית חנן בדצמבר 2022. "הוא קרוב למקום החתונה, מכיל את המלוות ואנשי צוות כמו מאפרות וצלמים בחופשיות והייתה גמישות מצד המארחים לגבי שעת הכניסה והיציאה מהבית. הבית כולו עמד לרשותנו, מה שאפשר פרטיות, והוא עמד בתקציב". את גורליק ליוו שלוש חברות ואחותה במהלך היום, והיא הצטלמה במטע יפהפה במושב בית חנן.

"רציתי להתארגן באווירה ביתית, אישית ופרטית בחלל אחד מרווח, ובתי מלון בדרך כלל לא מאפשרים את זה, ואם כן אז לא במחיר שפוי. אם היה לי בית שמאפשר את התנאים האלו, כמובן שזאת הייתה הבחירה הראשונה, אבל כיוון שלא היה בית שמספק את התנאים, הלכתי על הבית של לימור ונובו". היא וידאה קודם לכן שכל החפצים שנדרשו מהמאפרות נמצאים, ולאחר שעודכנה שגם מראה חדשה מחכה להם בבית, ביקשה להיכנס יום קודם עם החברות ולישון שם. "לכל הבקשות נעניתי בחיוב ובנועם ונהנינו מאוד מהבית ומהאירוח".

כלות הבית של נובו ולימור, ג - 12 (צילום: איציק בן דוסא)
הבית של נובו ולימור | צילום: איציק בן דוסא
כלות הבית של נובו ולימור - 9 (צילום: איציק בן דוסא)
הבית של נובו ולימור | צילום: איציק בן דוסא
כלות הבית של נובו ולימור - 10 (צילום: איציק בן דוסא)
הבית של נובו ולימור | צילום: איציק בן דוסא
כלות הבית של נובו ולימור - 11 (צילום: איציק בן דוסא)
הבית של נובו ולימור | צילום: איציק בן דוסא

תל אביבה האוס, תל אביב

תל אביבה האוס הוא פנטהאוז אורבני להתארגנות הממוקם ברחוב חובבי ציון במרכז תל אביב. ויוי ביטי מתגוררת בו עם בעלה אמיר, חובב ספרי אדריכלות, שהגשים בדירה את כל חלומות העיצוב שלו, וכשמגיעות הכלות היא נשארת איתן ודואגת לחוויית האירוח מבוקר החתונה ועד המפגש עם החתן והיציאה לצילומים ולקשר עם אנשי המקצוע שמגיעים אף הם. "הן יכולות להתאפר ולסדר את השיער", מספרת קים ביטי, בתה של ויוי שמנהלת איתה את המקום. הבית מרוצף פרקט עץ מלא, ואי אפשר להתעלם מקיר בטון דומיננטי בכניסה. מעליו חלון סקיילייט שמכניס אור יפה במשך היום, שם גם תולים את שמלת הכלה. אור טבעי נכנס מסקיילייט נוסף ומהוויטרינות הענקיות שלכל אורך הסלון והמטבח. ציורים בצבעוניות שמחה צוירו בהזמנה מיוחדת מאמנית מקומית. "עיצוב הבית אהוב על צלמים, שמוצאים בו פינות יפות לצילום".

מה בבית: לדירה חלל מרכזי של סלון ומטבח, שם מתארגנות הכלות, חדר לכלה, חדר נוסף להנחת חפצים ומרפסת בת 90 מ"ר עם בריכה, פינות ישיבה, פרחים וצמחייה עשירה ואפילו נדנדת עץ לאתנחתא מההתארגנות. בחורף מדליקים בסלון קמין שיוצר אווירה רומנטית. הכלה יכולה להגיע עם ארבע מלוות, והן מקבלות חלוקים לצורך הצילומים, והחתן עם שלוש מלווים. שמורות להם שתי חניות בבניין. "אמא שלי דואגת לנרות שהיא מביאה מחו"ל בניחוחות וויסקי, וניל עם בזיליקום ועוד, והכלות אוהבות את האנרגיה הטובה".

כלות תל אביבה האוס (צילום: איתי אהרון)
תל אביבה האוס | צילום: איתי אהרון
כלות תל אביבה האוס (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס - 1 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס, ג - 5 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס, ג - 2 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס, ג (צילום: יוסי קרסו)
תל אביבה האוס | צילום: יוסי קרסו
כלות תל אביבה האוס, ג - 4 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס, ג (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס, ג - 6 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד
כלות תל אביבה האוס - 3 (צילום: מיטל חדד)
תל אביבה האוס | צילום: מיטל חדד

בקשות מיוחדות: "לפעמים הכלה מבקשת חלב מסוג מסוים או אוכל טבעוני או צמחוני. יש כאלה שרואות את התמונות של המקום עם סידורי הפרחים שאנחנו משאירות ומציינות 'אני אוהבת חמניות, שתדעי'".

מה בסביבה: גן אירועים יורדי הסירה, אולם האירועים Ray, בית השמחות. לצילומים: כיכר דיזנגוף, חוף הים, בית ביאליק ורחוב אלנבי. במרחק נסיעה גם נווה צדק, שוק הפשפשים ונמל תל אביב. "כל כלה שיוצאת מחוץ לתל אביב מביאה בחשבון פקקים", מציינת קים.

מה כותבים בצ'ק: 2,500 שקלים לחבילת בסיס הכוללת יום מ-9 עד 16:30, נשנושים מלוחים ומתוקים, שתייה קלה וחמה חופשית, קאווה וחלוקים לכלה ולמלוות; 3,000 שקלים לחבילת פרימיום הכוללת את חבילת הבסיס וכן בקבוק יין וארוחת בוקר עם כריכים, פירות וירקות. ביום האהבה, ביום האישה או מועדים אחרים יש הטבות שונות, למשל 15 אחוז הנחה.

הלקוח מספר: ניסן לוי, יוצר תוכן, וטל אליאס בן זוגו הגיעו להתארגן בתל אביבה האוס, לאחר שלוי נדלק על צילומי הפקות האופנה שראה באינסטגרם שלהן. "חששתי שהוא יקר מדי בגלל הרמה הגבוהה, אבל ניסיתי את מזלי ונוכחתי כמה הוא ביתי, נעים והתאים לנו לכיס", הוא אומר. "כצלם ויוצר תוכן, מצאתי כיווני אור מדויקים בזכות החלונות המיוחדים, וויוי דאגה לנו שנאכל, ננוח ולא נתאמץ. כמו אמא, רק בלי הלחץ של אמא נרגשת לפני חתונה של הבן שלה. את הצילומים עשו בנווה צדק ומשם המשיכו לאולם האירועים דאריה בבת ים. "נכנסתי נרגש אבל מפוקס, והרגשתי בידיים טובות ושלא בא לי ללכת משם".

כלות תל אביבה האוס ניסן לוי מימין ואיתי אליאס - 1 (צילום: איתי אהרון)
תל אביבה האוס, ניסן לוי (מימין) ואיתי אליאס | צילום: איתי אהרון
כלות תל אביבה האוס ניסן לוי מימין ואיתי אליאס - 2 (צילום: איתי אהרון)
צילום: איתי אהרון
כלות תל אביבה האוס, ג - 2 (צילום: אנדריי אברמוב)
תל אביבה האוס | צילום: אנדריי אברמוב
כלות תל אביבה האוס (צילום: יור וודינג סטורי)
תל אביבה האוס | צילום: יור וודינג סטורי
כלות תל אביבה האוס, ג - 1 (צילום: יור וודינג סטורי)
תל אביבה האוס | צילום: יור וודינג סטורי
כלות תל אביבה האוס, ג - 3 (צילום: יור וודינג סטורי)
תל אביבה האוס | צילום: יור וודינג סטורי

דירה 67, ראשון לציון

לא רחוק מתל אביב ועדיין במרכז, דירה 67 (שזהו מספרה בבניין ברחוב אח"י להב) ממוקמת בראשון לציון מערב מול נוף פנורמי של הים, שאליו משקיפים מהקומה ה-17. נועם ודור שובל, אחים וצלמי חתונות בעשור האחרון, הבינו שמקומות התארגנות במלון צפופים מדי ואחרים חשוכים מדי, והחליטו להשמיש את דירת המשפחה. בעזרת אחיהם הגדול, המעצב עומרי שובל, הפכו אותה לדירה אורבנית קלאסית ולבנה, בעלת עיצוב נקי ומרגיע, שבה תאורה טבעית שוטפת, כי מי כמוהם יודע מה צריך לצילומים. "הכלות נמשכות לאווירת הרוגע ולנוף הים כשנפתחת המרפסת שגודלה 18 מ"ר ובה פינת ישיבה מפנקת. הן נהנות מכך שמקום החתונה קרוב, בלי נסיעות ארוכות ופקקים מיותרים".

מה בבית: הדירה, שגודלה 80 מ"ר, מתאימה לכלה ושלוש מלוות, שיכולות ליהנות מסלון, מטבח מאובזר עם מכונת קפה, בר מים, מגהץ ומערכת שמע, שני חדרי שירותים וחדר שינה ואקססוריז שמייפים את הצילומים בצורה טבעית כמו טבעות, נעליים, הזמנות ומגזינים. בפינת האיפור יש צמחים, וקיר ירוק כהה מהווה רקע טוב לצילומים. החתן מגיע מאוחר יותר למפגש שמתרחש בדירה או בלובי המעוצב של הבניין, ולרשות השוכרים עומדות שתי חניות. האחים שובל נמצאים תמיד באזור למקרה הצורך.

כלות דירה 67, ג - 2 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 3 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 1 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 8 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 5 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 6 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל
כלות דירה 67, ג - 7 (צילום: נועם שובל)
דירה 67 | צילום: נועם שובל

מה בסביבה: לאגו, דואאה, גרייס, אחוזה בית חנן, הנחלה בית עובד, וויה, הגבעה בברנר ועשרות אולמות אירועים נוספים בקרבת מקום. לצילומים מומלצים מוזיאון האמנות בראשון לציון במרחק 5 דקות נסיעה, מתחם יס פלנט שמשלב גם טבע, בית חנן וכמובן, חוף הים.

הכי מאתגר: "להקפיד להשתדרג כל הזמן ולהתאים את עצמנו לקהל הכלות שמגיעות אלינו".

מה כותבים בצ'ק: 1,300 שקלים ליום שמתחיל ב-8:30 ומסתיים ב-16:30. ארוחת בוקר פרימיום בתוספת 100 שקלים לאדם, שמפניה בתוספת 120 שקלים. "ואפשר גם להזמין כל מה שרוצים מוולט. האזור מפוצץ במסעדות ובתי קפה".

הלקוחה מספרת:  

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dira 67 studio (@dira.67studio)

 עוד מקום להתארגנות בעמק יזרעאל: 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by המקום של קשת- התארגנות כלה בצפון (@studio.keshethakun)

 

ולוקיישן מקורי לצילומים אחרי ההתארגנות מצאו אוריה גרנסיה ושלמה בוזיק, שבחרו בגלריית הרהיטים של יעקב טוינה במודיעין מכבים-רעות, בין הספות, המראות, ארונות התצוגה ואביזרי הדקורציה הרבים.

כלות, אצל יעקב טוינה - 2 (צילום: אורי טוסון)
אצל יעקב טוינה | צילום: אורי טוסון
כלות, אצל יעקב טוינה - 1 (צילום: אורי טוסון)
אצל יעקב טוינה | צילום: אורי טוסון
כלות, אצל יעקב טוינה, ג - 3 (צילום: אורי טוסון)
אצל יעקב טוינה | צילום: אורי טוסון
כלות, אצל יעקב טוינה, ג - 4 (צילום: אורי טוסון)
אצל יעקב טוינה | צילום: אורי טוסון