המתכון המלא לסהרוני גבינה מתוקים

מתכון מקורי

מתכון בריא

1/2 2 כוסות קמח
אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
200 גרם חמאה
500 גרם גבינה לבנה
1 ביצה
1 כפית וניל
100 גרם ריקוטה

1/2 1כוסות קמח רגיל
1 כוס קמח מלא
אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
2-3 גביעי גמדים שלי ללא סוכר
1 ביצה
100 גרם ריקוטה

אופן ההכנה:

מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה ולשים לבצק נוח ואחיד.
מעבירים למקרר לשעה.
מחלקים ל-2.
כל חלק מרדדים לעיגול בעובי כ-3 מ"מ.
מורחים ריקוטה על כל עיגול.
חותכים למשולשים ומגלגלים מהצד הרחב לצר.
מסדרים על ניר אפיה, מברישים בביצה מוקצפת ואופים בחום 175 מעלות עד להזהבה.

בימוי ופוסט-  Boico/Drori Visual House

צילום- מנחם ואיתי רייס

סטיילינג- ענת לובל

ניהול קריאיטיב- אסי גורטנברג

הפקה- גל אפיק