mako
פרסומת

הודו: אזרחית אמריקאית לשעבר נמצאה קשורה לעץ בג'ונגל

הקורבן, לאליטה קאי, אותרה לאחר שרועה צאן שמע אותה צורחת. בת ה-50 נמצאה בזירה עם צילום של דרכונה האמריקאי ותעודת הזהות ההודית שלה, שבה צוין שהיא נשואה ומתגוררת בתת היבשת כבר עשור. בעלה מבוקש כעת לחקירה בחשד למעורבות בפרשה

גיא רייט
פורסם: | עודכן:
אישה נמצאה קשורה לעץ בג'ונגלים של הודו
אישה נמצאה קשורה לעץ בג'ונגלים של הודו | צילום: מתוך הרשתות החברתיות לפי סעיף 27א׳ לחוק זכויות יוצרים
הקישור הועתק

אישה חולצה מהג'ונגלים של מהאראשטרה, מרכז הודו, אחרי שנמצאה קשורה לעץ עם שרשרת. הקורבן אותרה על ידי רועה צאן שחלף בסביבה ושמע אותה צורחת. היא זוהתה מאז בשם לאליטה קאי (50) והתבררה כאזרחית אמריקאית לשעבר שמתגוררת כבר עשור במדינת טמיל נאדו – בקצה הדרומי של הודו.

קאי נמצאה ביום שבת כשהיא קשורה מהרגל לעץ עם שרשרת פלדה. גורם המעורה בפרטים מסר לכלי התקשורת ההודים שכוחות חילוץ שהגיעו לזירה נאלצו לגדוע את העץ כדי לשחרר את הקורבן. בת ה-50 נמצאה במקום עם צילום של דרכונה האמריקאי – שפג תוקף – ותעודת הזהות ההודית שלה, בה צוין שהיא נשואה ומתגוררת עם בעלה בטמיל נאדו.

קורבן התקרית פונתה לבית חולים בעיר אורוס, שם התברר שהיא מתמודדת בין היתר גם עם מחלות נפש. קאי אושפזה מאוחר יותר במרכז הרפואי של מכללת גואה ולפי הפרסומים, לא נשקפת סכנה לחייה. בת ה-50 עדיין לא מסרה את גרסתה להשתלשלות האירועים. "היא עדיין מאוד חלשה ולכן לא יכולנו לשוחח איתה על מה שקרה", מסר אחד החוקרי המשטרה לכתבים מקומיים.

אמול שאבן, אחד מקציני המשטרה שחילץ את קאי, התייחס לפרשה המטרידה ואמר שהקורבן פונתה מהזירה במצב קשה. "כשמצאנו אותה היא הייתה מיובשת מאוד ולא הייתה מסוגלת לדבר", ציין שאבן. "מהממצאים בזירה נראה שהיא הייתה קשורה לעץ במשך 48 שעות לפחות".

רשויות החוק במדינת מהאראשטרה פועלות כעת לאתר את בני משפחתה של קאי במדינות גואה, טמיל נאדו ואזורים אחרים בתת היבשת. מעבר לזה, הותר לפרסום כי בעלה של הקורבן מבוקש לחקירה בחשד למעורבות בתקרית.