תהיתם פעם מה הטעם של בשר אדם? אם התשובה היא לא – אז א. אתם שקרנים. ב. נראה לנו שאתם מדחיקים משהו, מה שהופך אתכם ליותר מסוכנים. כן, כולנו תהינו מה הטעם שלנו, ובאותה נשימה – בחיים לא היינו רוצים לדעת את התשובה. חוץ מאנשים כמו גרג פוט, עיתונאי מדעי של ה-BBC, שהחליט בשם המדע (והסטיות הפרטיות שלו), לגלות מה טעם בשרו שלו.
לפני שאתם מתחילים להסתחרר פה מבחילות, נספר שאת הבשר שלו ממש הוא לא אכל, אבל זה לא הופך את הסיפור לפחות מערער. בסרטון (הקשה לצפייה) מלקחת חתיכת שריר זעירה מרגלו ונשלחת לדגימת מעבדה. ניתוח הממצא חשף כי השריר הכיל סיבים דומים לאלו שנמצאים בחזה עוף וגם בנתחים מסוימים של בקר.
מאחר ואכילת בשר אדם – אפילו אם הוא של עצמך – הוא מעשה בלתי חוקי בבריטניה, גרג הכין ובישל קציצת בשר לפי תוצאות הביופסיה הכימית, ויצר משהו בעל ארומה דומה במיוחד לבשר אדם. הריח, כידוע, הוא מרכיב מכריע בטעם של המזון, ולכן קציצה שמריחה כמו בשר אדם תהיה בעלת טעם די זהה לבשר אדם אמיתי.
אחרי שאכל את הדבר הנוראי הזה הוא קבע: "האמת שזה מריח די טוב. מאוד עסיסי, הרבה יותר עשיר מבשר חזיר או עוף". הניתוח הכימי הציב את טעם הבשר שלו איפשהו בין חזיר לטלה, שמהם הרכיב את הקציצה הארורה. "זה טוב, זה טעים. יש לזה טעם מאוד של בקר, די דומה לטלה".
"אני חושב שזה הכי קרוב שאגיע לאכילת בשר אדם", מרגיע פוט. "ובכל זאת, זה ממש טעים".
(מקור)