כל מי שנמצא ב-HIX יודע שאנחנו לא מפספסים תופעות שונות ומשונות מתחום הפלסטיקה הכירורגית ברחבי העולם – מהדוגמן התאילנדי שהחליט לעבור השתלה של קוביות בבטן ועד אושיית הרשת פיקסי פוקס שעברה כ-200 ניתוחים פלסטיים בשביל להיראות "כמו דמות מצוירת". למרות זאת, בכל הנוגע לניתוחים פלסטיים, קשה להתעלות על דרום קוריאה.

ניתוחים קוסמטיים הם תופעה פופולרית מאוד בדרום קוריאה. תושבי המדינה האסיאתית מוכרים באובססיה שלהם למראה המושלם, מה שהפך ניתוחים כמו בלפרופלסטי (ניתוח לעיצוב עפעפיים) וריינופלסטי (ניתוח אף) לפרוצדורות רגילות לחלוטין. למעשה, התופעה אפילו קיבלה משבצת בפריים טיים בטלוויזיה.

כבר למעלה מעשור שמשודרת במדינה תוכנית הריאליטי Let Me In, אשר עוסקת במהפכים פלסטיים של נשים ממעמד סוציואקונומי נמוך. התוכנית מוכרת היטב במדינה בזכות הפופולרית שלה בקרב הצופים, כמו גם ביחס השנוי במחלוקת שלה כלפי המשתתפות. מפיקי התוכנית גם הואשמו ביחס בלתי הולם כלפי משתתפות התוכנית, רבות מהן כונו בשמות מעליבים לאורך העונות, כמו "הנערה שנראית כמו המפלצת של פרנקנשטיין", "האישה שלא יכלה לחייך", "האם עם החזה השטוח" ועוד.

"כשהייתי בבי"ס יסודי, חברי לכיתה נהגו לכנות אותי בשמות", סיפרה דונג-הי פארק, אשר כונתה על ידי המפיקים "האישה עם החניכיים הגדולים". "הילדים היו קוראים לי רונלדיניו ולא היה לי מושג על מה הם מדברים. כששאלתי את המשפחה שלי מי זה הם הסבירו לי ונפגעתי מאוד. ההשוואה אליו, בגלל החניכיים הגדולים, גרמה לי לאבד את הביטחון העצמי שלי".

למרות העובדה שהתוכנית פופולרית מאוד, רבים מבקרים את המסרים השנויים במחלוקת שהיא מעבירה. פעילים חברתיים טוענים כי התוכנית מקדמת תפיסה שנשות המדינה זקוקות להיראות כמו כוכבות קולנוע בשביל להצליח בחייהן ולהגביר את הביטחון העצמי שלהן. מעבר לזה, התוכנית בקושי מתמקדת בסכנות המגולמות בניתוחים עצמם.

"תוכנית הטלוויזיה מתעלמת מההיבטים השליליים של ניתוחים פלסטיים ומקדמת פנטזיה לפיה החיים טובים יותר אחרי המהפך", נמסר מ-Korean Womenlink, ארגון פמיניסטי שפועל במדינה. "רבים יטענו כי מדובר בסך הכל בתוכנית טלוויזיה, כשלמעשה מדובר בפרסומת לכירורגיה קוסמטית".