עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
ראשי תינוקות, מישהו? | צילום: אנאבל דה וטן

אכילת בשר אדם היא טאבו, אבל היצירות החולניות של האמנית הקולינרית אנאבל דה וטן מביאים אותנו הכי קרוב שאפשר לחוויה האמיתית. הייתם אוכלים ראשי תינוקות מתים עשויים שוקולד לבן? אמנם הקינוחים הללו טעימים, אך הם ללא ספק מעוררים בחילה. 

רוצים עוד הרבה סיפורים מעניינים, מרגשים ומטורפים? תנו לייק בפייסבוק

"אתה מקבל איזה ריגוש קטן באכילת משהו שהעיניים שלך אומרות לך לא לאכול, אבל האף ובלוטות הטעם שלך מכריחים אותך לטרוף", אמרה אנאבל. ההשראה שלה מגיעה מסרטי אימה ואמנות אלטרנטיבית, וסגנונה המדוייק הוא התוצאה של אימונים בפחלוץ וכשרון רב. 

עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
תאכלו ת'לב | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
ממש מעורר תאבון | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
קניבליזם | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
עוגת שכבות מבחילה | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
גולגלות סיאמיות | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
מבטיחים לכם שזה טעים | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
עוגה מהמצולות | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
אני כבר אטעם בקבר | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
ביס מחתול אנושי? | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
על הפנים | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
סטייק בטעם שוקולד | צילום: אנאבל דה וטן
עוגות מגעילות (צילום: אנאבל דה וטן)
זה מה שעושים שיעורים בפיחלוץ | צילום: אנאבל דה וטן
_OBJ _OBJ

(מקור)