קלואי קרדשיאן יודעת איך לשמור על עצמה, כמו שיודע כל מי שנחשף לאימונים המשותפים עם אחותה קורטני שהיא מעלה לסנאפצ'ט בתדירות גבוהה. אבל איך היא מתדלקת את עצמה לקראת אימון הבוקר? בדיוק על השאלה המסקרנת הזאת היא ענתה בראיון ל"פיפל".

"אני אוהבת מאכלים מהירים וקלים, אבל עמוסים בוויטמינים ובחלבונים, כדי להתניע את האימונים", אמרה קלואי. "כולם יודעים שארוחת הבוקר היא הכי חשובה ביום, אבל זה לא אומר שצריך להשקיע המון עבודה בלהכין אותה".

>> לייק בפייסבוק כבר עשיתם?

אז מה נכלל בהגדרה של קלואי ל"קל, מהיר ומפוצץ ויטמינים וחלבון"? ארוחת בוקר של שלוש מנות: אומלט עם תרד ופלפלים, פרפה יוגורט (או מוס יוגורט, ויש לכם מתכון לאחד כזה ממש כאן) וטוסט עם חמאת שקדים ובננה.

המרכיב היחיד בארוחה הזאת שדורש קצת כישורי בישול הוא האומלט. הנה אופן ההכנה של קלואי עצמה: חותכים מעט פלפל אדום, צהוב וירוק ומקפיצים במחבת עם חופן תרד עד שהפלפלים מתרככים. מוציאים את הירקות מהמחבת ומטגנים ביצים טרופות (או חלבוני ביצים) עד שהחלק קרוב לאש מתחיל להיראות  "עשוי". מניחים בזהירות את תערובת הפלפל והתרד על צד אחד של האומלט, מקפלים עליו את הצד השני – "וזה הכל!". אגב, קלואי לא אמרה אף מילה על שמן, אבל מעט שמן זית יסדר אתכם בכל הנוגע לשלב הטיגון.  

עוד ב-mako בריאות
>> ירדתם במשקל לאחרונה? אתם חייבים לקרוא את זה
>> הפעולה היומיומית הזו עלולה להרוג אתכם
>> הטיפים האלה יעזרו לשינה שלכם לחזור לשגרה

הפרפה המועדף על קלואי עשוי מיוגורט יווני עם תותים, אוכמניות ופטל. יחד איתו היא נוהגת לפעמים לאכול גרנולה – ספציפית של המותג "Purely Elizabeth". חמאת השקדים שנמרחת על הטוסט היא בטעם וניל, של המותג "Justin’s". אבל תרגישו חופשי להשתמש בתחליפים מקומיים.

"ארוחת הבוקר הזאת כוללת שילוב תזונתי מצוין של סיבים ואשלגן", אמרה קלואי ל"פיפל" – ואכן, בין הסיבים התזונתיים שביוגורט לאשלגן שבבננה, אתם תצאו בסדר מבחינה תזונתית גם אם חמאת השקדים לא תהיה בטעם וניל ועל הגרנולה לא תופיע המילה "אליזבת".