מרכיבים:

  • צרור פטרוזיליה
  • חצי צרור נענע
  • 3 בצלים ירוקים
  • צרור תרד
  • 3 לימונים, או יותר לפי הטעם
  • חצי כוס קינואה מבושלת
  • 1 רימון גדול
  • שליש כוס שמן זית
  • מלח

להגשה: עלי חסה אייסברג טריים

אופן ההכנה:

משרים את הקינואה בחצי כוס מים בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בזמן הזה קוצצים את הפטרוזיליה הבצל הירוק התרד והנענע דק. מפרידים את הרימונים.

להרכבה: מערבבים את הבורגול עם הירקות הקצוצים והרימונים ומתבלים במלח, שמן ומיץ לימון ומסדרים על הצלחת לצד עלי חסה טריים.

לעוד מתכונים בריאים וקלים להכנה למתמודדות עם סרטן השד >>

מוגש כשירות לציבור בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ.