ל-12 יחידות

  • 200 גרם שוקולד מריר אורגני שופרסל green  

  • 2 כפות חמאת אגוזי לוז

  • חצי כוס סוכר קוקוס שופרסל green

  • 4 כפות קקאו

  • 3 ביצים

להגשה

  • גלידת וניל

  • שוקולד מגורד

     

  1. ממיסים שוקולד במיקרו למשך 2 דקות

  2. מוציאים, מוסיפים 2 כפות ממרח חמאת אגוזי לוז ומערבבים היטב

  3. מוסיפים את 3 הביצים וממשיכים לערבב

  4. מחממים תנור ל190 מעלות. אופים 11 דקות על 190 מעלות

  5. לפני ההגשה, מוסיפים כדור גלידה בצד ומגרדים מעל שוקולד

סופלה שוקולד ואגוזי לוז  (צילום: אלון מסיקה)
צילום: אלון מסיקה