נאגטס טופו חמוץ מתוק מנה שהחיילת שלי אוהבת מאד אגב, בזכותה למדתי לאהוב טופו. טיפ ממני אליכם - אם יודעים לעבוד נכון עם טופו יוצא לכם מעדן של החיים.

  • 2 חבילות טופו

בלילה:

  • 2 ביצים xl
     
  • כוס ורבע קמח תופח
     
  • חצי כוס מים קרים
     
  • כף סויה
     
  • כף טריאקי
     

ציפוי:

  • חצי כוס טריאקי
     
  • חצי כוס סילאן
     
  • כף סוכר חום
     
  • רבע כוס מים רותחים
     
  • כפית שום גבישי
     
  • חצי כפית מלח

  1. שמים את מרכיבי הבלילה ומערבבים חותכים את הטופו לקוביות מעבירים את הקוביות לתוך הבלילה ומערבבים היטב הכל
  2. מחממים שמן במחבת מטגנים את הטופו עד הזהבה
  3. מערבבים את חומרי הציפוי שופכים למחבת נקיה ומביאים לרתיחה
  4. ברתיחה מוסיפים את הטופו המטוגן מערבבים על ידי הקפצה מפזרים מעל בוטנים ובצל ירוק ומתעלפים

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)